Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Lue Iida Möttösen blogi ja Juulia Kuusion haastattelu

Pesisviikko on lyöty käyntiin ja heti alkuun kahdesta raumalaisesta pesäpalloilijasta on mielenkiintoista luettavaa. Rauman Lukko on Superpesiksen viikon joukkue ja sen tiimoilta Iida Möttönen kirjoitti Superille blogikirjoituksen. Supervuoro puolestaan tavoitti Juulia Kuusion haastattelua varten.


Supervuoron väki kiitteli feralaisille, että Juulia Kuusio oli varsin mukava haastateltava. Haastattelussa heräsi keskustelua aiheista ja ”Jullen” vastaukset olivat varsin antoisia. Kuusio jakaa myös kasvattajaseuralleen kiitosta Supervuoron haastattelussa.

- Kasvattajaseura Fera. Seura, josta saa hyvät ensimmäiset opit omaan tekemiseen. Omassa kasvattajaseurassani on ainakin ihan kärkitason valmennus ja hallitus, mulle ainakin tosi tärkeää! Kuusio suitsuttaa Supervuoron sivuilla.

Klikkaa tästä Supervuoron sivuilla olevaan Juulia Kuusion haastatteluun.

Iida Möttönen puolestaan Superpesiksen sivuilla julkaistussa blogikirjoituksessa pohtii hieman menneitä tapahtumia ja ennakoi alkaneen viikon kahta kotiottelua sekä lähettää terveisiä myös Otanlahden kotiyleisölle.

- Viime kesään verrattuna on pakko kehua raumalaista pesisyleisöä. Porukkaa on saapunut peleihin paikalle viime vuotta enemmän ja tunnelma on ollut aika ajoin todella huikeaa! Tästä ei voi kiittää muita kuin Otanlahdessa paikalla olleita ja toivoa, että pelit vetävät tulevaisuudessakin ”mökin täyteen”, Möttönen kirjoittaa Superpesiksen sivuilla.

Klikkaa tästä Superpesiksen Viikon joukkueen blogikirjoitukseen.

© Fera 2020

Rauman Satama
Raumaster
Gutz
Karhu
Hotelli Vanha Rauma
Timantti Nieminen
OP Länsi-Suomi
Mr Jones
Euroports
Rauman Lukko
RaumHair
TVO
Kivikylän
Noname
Lyttylän Liikenne
Jalonen Yhtiöt
Topteam
Friski
Satasairaala
Posiva
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Tehopakkaus
RTK-palvelu
Tallbo Ravintolat
Hyvinvoinnin Walimo
KollanPojat
Kuntomax
Kotipizza Wanha Rauma
Rauman kaupunki
Pyörä Nurmi
Ravintola Kapteenin Huone
Olvi
Sata-Seri oy
Wanhan Rauman Kellari
Konttorimix Oy
Keula
Lähitapiola
FresCo
Rauman Pihapojat
Alfa Laval
Suomen Sairaalatukku