Seuraava kotiottelu

22.08.2019

17:30
Fera_B
Lapuan_Virkia

Lipunmyynti Fugepesikseen käynnistyy 15.1.2019

Jaa sisältö:

Lipunmyynti ensi keväänä Fuengirolassa pelattaviin superpesisotteluihin alkaa IPV:n verkkokaupassa sekä Fuengirolassa 15. tammikuuta. Lippuja voi ostaa osoitteesta http://www.ipv.fi/redskauppa.

Aurinkorannikon myyntipisteet löytyvät Fuengirolasta Centro Finlandiasta Ravintola Kukon yhteydestä sekä Ravintola Uusi Reflasta. Mahdollisista muista lipunmyyntipisteistä aurinkorannikolla tiedotetaan myöhemmin.

Ottelulipun hinta ennakkoon ostettuna on 10 euroa ja portilta 15 euroa. Alle 6-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi. Seurojen ja Pesäpalloliiton vapaakortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn. Verkkokaupasta ostetut liput on tulostettava ja vaihdettava portilla rannekkeeseen.

Fugepesiksen matkanjärjestäjän Saarikoski Travelsin matkapaketit ovat myös parhaillaan myynnissä. Fera-matkapakettiin voit tutustua tästä. Varaukset ja lisätiedot löytyvät Saarikoski Travelsin sivuilta.

Kaikki matkapaketit sisältävät pääsyliput viikonlopun molempiin otteluihin. Saarikoski Travelsilla on myynnissä myös pelkästään lentoja ja ottelulippuja sisältäviä paketteja.

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Aurinkorannikolla Ravintola Kukko, joka vastaa  otteluiden ravintolamyynnistä sekä virallisista iltajuhlista. Iltajuhlissa esiintyy tänä vuonna mm. Pauli Hanhiniemen Retkue.

Virallinen superpesiskausi starttaa jälleen Espanjan Fuengirolassa 27.-28.4.2019. Kauden avaustapahtumassa naisten superpesisottelussa vastakkain asettuvat Rauman Fera sekä Manse PP. Miesten superpesisottelussa kohtaavat Seinäjoen JymyJussit ja Joensuun Maila. Fugepesiksen vastuullisena järjestäjänä toimii Imatran Pallo-Veikot.

 

Lisätietoja:

Suomen Pesäpalloliitto PPL ry Markkinointi- ja viestintäjohtaja Jussi Pyysalo 0400 789 328 jussi.pyysalo@superpesis.fi

Imatran Pallo-Veikot ry Urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää 050 5387 190 jani.v.valkeapaa@elisanet.fi

© Fera 2019

RTK-palvelu
Alfa Laval
Karhu
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Rauman kaupunki
Wanhan Rauman Kellari
KollanPojat
Sata-Seri oy
Rauman Pihapojat
Satasairaala
S-keula
OP Länsi-Suomi
Remonttirauma
Hotelli Vanha Rauma
Kivikylän
Posiva
Kongsberg
Rauman Tehopakkaus
Noname
Euroports
Rauman Satama
Jalonen Yhtiöt
Hovi Sale
Topteam
Timantti Nieminen
Suomen Sairaalatukku
Lyttylän Liikenne
TVO
Friski
Rauman Lukko
Marva Media
Hollming
Tallbo Ravintolat
Lääkärikeskus Minerva
Työvaatetalo
Lähitapiola
Rauman Offsetpaino
Fazer
FresCo
Velec Oy
Pyörä Nurmi