Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

27.10.2020

Kiitos kaudesta 2020!

Jaa sisältö:

Viimeisetkin mitalit on tältä pesäpallokaudelta jaettu ja tuomareiden pillit ovat hiljentyneet. Kausi oli monilta osin poikkeuksellinen ja haastava, mutta pelit saatiin pelattua ja hauskaa pidettiin kansallislajimme parissa – aitoa urheilun riemua ja onnistumisen iloa ei mitkään virukset voi estää!

On tullut aika kiittää Teitä, arvon pelaajat, jotka edustitte tänäkin kesänä Feran värejä pesäpallokentillä ympäri Suomea. Olemme ylpeitä teistä jokaisesta: voittoja ja tappioita tulee ja menee, mutta Te olette urheilijoina näyttäneet loistavaa esimerkkiä, mitä arvoja Fera edustaa. Olette tänä kesänä joutuneet taipumaan ja sopeutumaan, mutta kaikesta huolimatta annoitte aina parhaanne – teidän rinnoissanne Fera-sydän sykkii voimakkaana.

On tullut aika kiittää Teitä, puolisot, poika- ja tyttöystävät, vanhemmat, siskot, veljet, kummit, mummit, vaarit, ukit, ystävät, kun olette kannustaneet, kuljettaneet, huoltaneet, ruokkineet ja majoittaneet. Ilman Teitä moni pelimatka jäisi tekemättä, monet yhteiset ilonhetket jäisivät kokematta ja monet pettymyksen ja onnen kyyneleet jäisivät pyyhkimättä lämpimässä halauksessa.

On tullut aika kiittää Teitä, arvon yhteistyökumppanit, jotka mahdollistitte seuramme toiminnan epävakaana aikana. Teidän tukenne on meille tärkeää ja sydämiemme pohjasta toivomme, että seuratyömme on saanut teidät tuntemaan ylpeyttä ollessanne osana Fera-perhettä. Yhteisöllisyys on vahvuutemme nyt ja tulevinakin vuosina ja haluamme pitää huolen, että koette seuramme tukemisen jatkossakin tärkeänä, ja ennen kaikkea vuorovaikutteisena asiana.

On tullut aika kiittää Teitä, pelinjohtajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat ja fysioterapeutit, että piditte joukkueemme iskukykyisinä läpi kauden. Mitä korkeammalle sarjaportaissa noustaan, sitä tuloksellisemmaksi urheileminen menee, mutta Te olette pitäneet huolen siitä, että pesäpallon harrastaminen seurassamme on myös aina hauskaa, tavoitteellista, rehtiä ja turvallista, niin Superpesistasolla kuin nuorimmissa juniorisarjoissakin.

On tullut aika kiittää Teitä, tuomarit, toimitsijat, bussikuskit, talkoolaiset ja seura-aktiivit, jotka teitte tänäkin vuonna valtavan määrän töitä ottelutapahtumissa ja kotitoimistoissa, jotta pystyimme viemään kauden kunnialla ja turvallisesti läpi. Te ette ole aina näkyvimpiä tai ulkopuolisten silmin arvostetuimpia tekijöitä pesäpalloyhteisöissä, mutta olette sitäkin tärkeämpiä.

Ja tietenkin on tullut aika kiittää Teitä, arvon katsojat, kannattajat, etäfanit, some-seuraajat ja pesäpallon suurkuluttajat, jotka olette seuranneet joukkueidemme otteita läpi kauden. Ilman Teitä toimintamme olisi ollut entistäkin haastavampaa, kotipelien tunnelma latteaa ja peleistä olisi puuttunut yksi elintärkeä palanen: yleisön tuki.

Kiitos myös Teille kaikille muillekin, jotka olitte osana Feran kauden 2020 tarinaa. Pesäpalloilu on nyt ehkä tauonnut, mutta vain lyhyeksi aikaa – talvikausi on jo kulman takana.

Pitäkää itsenne ja läheisenne turvassa sekä terveinä. Kiitos kesästä 2020 ja mukavaa talvikauden alkua kaikille!

Feran joukkueet kaudella 2020:

Superpesis – runkosarjan 8. sija, puolivälierätappio Kirittärille
B-tytöt – SM-hopea

Naisten suomensarja, etelälohko – 4. sija
Naisten maakuntasarja, lounaislohko – Fera 1, 2. sija, Fera 2, 7. sija

C1 – SM-lopputurnauksen 11. sija
C2 – aluesarjan 5. Sija

D1 – lopputurnauksen 1. sija, aluesarjan 2. sija
D2 – aluesarjan 4. sija

E1 – aluesarjan 3. sija
E2 – aluesarjan pelisarjan 4. sija

F1 – aluesarja (ei pisteidenlaskua)
F2 – aluesarja (ei pisteidenlaskua)

G1 – aluesarja (ei pisteidenlaskua)
G2 – pienpeli (ei pisteidenlaskua)

© Fera 2020

Raumaster
FresCo
RaumHair
Kivikylän
Karhu
Keula
Rauman Sammutin
Suomen Sairaalatukku
OP Länsi-Suomi
Lääkärikeskus Minerva
Hotelli Vanha Rauma
Konttorimix Oy
RTK-palvelu
Jalonen Yhtiöt
Friski
KollanPojat
Pyörä Nurmi
Kotipizza Wanha Rauma
Rauman Lukko
Noname
Sata-Seri oy
Olvi
Satasairaala
Topteam
Alfa Laval
Mr Jones
Rauman Tehopakkaus
Rauman Pihapojat
Kuntomax
Timantti Nieminen
Ravintola Kapteenin Huone
Hyvinvoinnin Walimo
Rauman Satama
Posiva
Lähitapiola
Lyttylän Liikenne
Wanhan Rauman Kellari
Rauman kaupunki
Gutz
TVO
Euroports