Seuraava kotiottelu

17.07.2020

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

19.07.2020

13:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

02.08.2020

17:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

07.08.2020

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Kesti ja Nukarinen jatkavat Ferassa – Aino Tanhualle 2+1-vuotinen sopimus edustusjoukkueeseen!

Jaa sisältö:

Fera on käyttänyt sekä Eveliina Kestin että Niina Nukarisen pelaajasopimuksiin kirjatut optiot, mikä tarkoittaa, että molemmat naiset edustavat ensi kaudellakin raumalaisjoukkuetta.

– Oli lopulta aika helppo päätös jatkaa täällä ensi kaudellakin. Joukkueessa on paljon taitoa ja potentiaalia, ja täällä Raumalla on muutenkin pelaajan hyvä ja helppo olla, Kesti toteaa.

Kun runkosarjaa on pelaamatta vielä viisi ottelua, lyöjäjokereiden eliittiin noussut Kesti majailee naisten Superpesiksen lyöjätilastossa seitsemäntenä 36 lyödyllä juoksulla. Aiemmin pääsarjatasolla Kempelettä ja Poria edustanut Kesti paljasti jo Feraan täksi kaudeksi siirtyessään pelaavansa vuosi kerrallaan ilman pitkäaikaisempia pelaajasitoumuksia.

Samalla hän pyrkii nauttimaan pesäpallosta kaikin siemauksin ja jättämään liiallisen itsekriittisyyden ja vakavuuden. Jatkamispäätöstä siivitti hyvin sujuneen kauden lisäksi hyvät uutiset siviilielämän puolelta: Kesti paljasti, että hänen työsopimustaan jatkettiin Porissa, jossa nainen työskentelee.

– Tällä kaudella lyönti on kulkenut hyvin, mikä omalta osaltaan lisäsi nälkää jatkaa vielä ensi kaudellakin. Minulla onkin muutamia asioita mielessä, joita aion kehittää ensi kautta ajatellen.

– Ainahan se helpottaa, kun on tuttuja pelikavereita ympärillä, joiden pelityylit ovat toisilleen tutut. Siksikin näkisin, että vielä ensi kaudella minulla riittää näytettävää, Kesti pohtii.

Myös etukentän väriläiskänä ja ykköskärjen vaihtajana peliään kovasti kehittänyt Niina Nukarinen näkee, että option käyttäminen on paras ratkaisu hänen uralleen – Fera pystyy tarjoamaan Nukariselle isoa roolia niin sisällä kuin ulkonakin. Kausi 2020 tulee olemaan Nukariselle kolmas perättäinen Feran paidassa.

Uutena pelaajana edustusjoukkueeseen liittyy ensi kaudesta alkaen seuran oma kasvatti Aino Tanhua. Tanhua-duosta tulee sitä myöten Tanhua-trio, kun sisarussarjan nuorimmainenkin siirtyy joukkueen vahvuuteen. Ainon sopimus on muotoa 2+1.

Jasmin Andreasenin ikätoveri, vuonna 2002 syntynyt Aino on ikäluokkansa lahjakkaimpia pelaajia. Isosiskot Kati (s. 1995) ja Venla (s. 1997) saavat rinnalleen C-nuorten viime kauden Suomen mestarin. Tällä kaudella Aino Tanhua on pelannut Pöytyällä naisten Ykköspesistä sekä Raumalla B-tyttöjen Superpesistä. Tyttöjen Superpesiksen runkosarjassa Tanhua teki seitsemässä ottelussa tehot 1/23.

– Kyseessä on erittäin lahjakas nuori, tulevaisuuden huippupelaaja. On ollut ilo ja ylpeys katsoa Ainon kehitystä läheltä ja nähdä, minkälaisia lahjakkuuksia Feran oma juniorimylly tuottaa vuodesta toiseen, Feran kilpailutiimin jäsen Marko Lomppi sanoo.

© Fera 2020

Karhu
Raumaster
Konttorimix Oy
Gutz
Pyörä Nurmi
Kotipizza Wanha Rauma
KollanPojat
Jalonen Yhtiöt
Kuntomax
Mr Jones
Euroports
Hotelli Vanha Rauma
Lähitapiola
Ravintola Kapteenin Huone
TVO
Rauman Satama
Satasairaala
Rauman Tehopakkaus
Alfa Laval
RTK-palvelu
Suomen Sairaalatukku
Posiva
Kivikylän
Wanhan Rauman Kellari
Hyvinvoinnin Walimo
Tallbo Ravintolat
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Pihapojat
Lyttylän Liikenne
Sata-Seri oy
Friski
Rauman kaupunki
Olvi
Noname
Topteam
RaumHair
Rauman Lukko
Keula
Timantti Nieminen
FresCo
OP Länsi-Suomi