Seuraava kotiottelu

21.07.2019

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

31.07.2019

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

04.08.2019

17:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

Kausikortteja kesän Superpesisotteluihin on jo yli kahdellasadalla raumalaisen pesäpalloilun ystävällä!

Pesiskausikorttien perään on kyselty pitkin talvea ja seura järjesti kausikorttipisteen jääkiekko-ottelun yhteyteen torstaina. Hienon vastaanoton vuoksi voit myös noutaa kausikorttisi tiistain Lukko-SaiPa –ottelussa!


Feran ja Rauman Lukon markkinointiyhteistyösopimuksen johdosta jääkiekkokausikorttilaiset ovat oikeutettuja saamaan veloituksetta kausikortin myös kesän Superpesispeleihin. Kausikortilla on ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueen otteluiden lisäksi tyttöjen Superpesiksen hallitsevan Suomenmestarin, Feran B-tyttöjen otteluihin.

Torstaina järjestetty tapahtuma jäähallilla Lukko-Ilves –ottelun yhteydessä osoittautui onnistuneeksi ja jatkoa seuraa tiistaina. Kausikortteja oli jakamassa Feran hallituksen jäsenet Outi Torkki ja Sanna Ranne. Naisten apuna oli myös edustusjoukkueen pelaaja Loviisa Vaaheranta.

- Pisteellä oli melkoisen kiireistä ja jonoa kertyi parhaimmillaan kymmenisen metriä. Yhteensä 218 kausikorttilaiselle annettiin Feran kausikortti! kertoi Outi Torkki iloisena.

- Vastaanotto ilmaiselle vaihdolle oli positiivinen ja moni kysyikin että saako tämän todella veloituksetta, Torkki jatkoi.

 

Yhteistyö tuo mahdollisuuksia

 

Yhteistyö kotikaupunkimme jääkiekkojoukkueen kanssa tuo kesällä pesäpallokentän laidalle väkeä myös lajia perinteisesti seuraavien ulkopuolelta. Vaihtorumban keskellä asiakkaiden kanssa käydyt keskustelut vain vahvistivat tätä käsitystä.

- Siellä oli joukossa sellaisia ihmisiä, jotka eivät olleet koskaan aiemmin käyneet katsomassa yhtään peliä, mutta ilmoittivat että olisihan se kivaa vaihtelua tulla kesällä katsomaan pesistä, kertoi Sanna Ranne.

- Pisteellä kävi myös ihmisiä kysymässä miten pesiskausikortin saa hankittua, mikäli ei ole jääkiekkojoukkueen kausikorttilainen. Heille kerroimme, että uudistetun pesiskausikortin voi ostaa toimistolta nyt tarjoushintaan 80 euroa, Torkki sanoi.

Mahdollisuudesta noutaa kausikortti tiedotettiin jäähallin videokuutiolla, mutta etukäteenkin tapahtumasta annettu tieto oli mennyt perille asti.

- Monet olivat laittaneet jonkun muun asialle kausikorttinsa kanssa, koska eivät itse päässeet paikalle kyseiseen jääkiekko-otteluun. Pesäpallo selvästi kiinnostaa kaupungissa, Ranne päätti.

Tiistain Lukko-SaiPa –ottelussa olevalla pisteellä on kysynnän vuoksi mukana myös myytäviä kausikortteja. Mikäli et ole jääkiekkokausikorttilainen, niin voit ostaa kesän runkosarjakausikortin Superpesispeleihin tarjoushintaan 80 euroa (norm. 100 euroa). Pisteellä vain käteismaksu ja mielellään tasaraha. Kortin voit hankkia myöhemmin myös Feran toimistolta.

Matti Airola, Fera ry

FERAN TOIMISTO
Rita Nygård
fera.pesis@dnainternet.net
Ma ja To klo 10-14
Puh. 02-8239820

© Fera 2019

Sata-Seri oy
Euroports
Kongsberg
Hotelli Vanha Rauma
Suomen Sairaalatukku
Lääkärikeskus Minerva
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
OP Länsi-Suomi
Timantti Nieminen
Hollming
TVO
Wanhan Rauman Kellari
Remonttirauma
Rauman kaupunki
Posiva
Karhu
Kivikylän
Velec Oy
Rauman Lukko
Jalonen Yhtiöt
Rauman Satama
Rauman Offsetpaino
Lyttylän Liikenne
Työvaatetalo
FresCo
Tallbo Ravintolat
KollanPojat
Satasairaala
RTK-palvelu
Topteam
Noname
S-keula
Pyörä Nurmi
Rauman Tehopakkaus
Lähitapiola
Hovi Sale
Fazer
Marva Media
Rauman Pihapojat
Alfa Laval
Friski