Seuraava kotiottelu

14.05.2021

18:00
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

Jussi Pyysalo Superpesis Oy:n toimitusjohtajaksi

Superpesis Oy:n hallitus on nimittänyt turkulaisen Jussi Pyysalon, 37, pesäpallon pääsarjatoimintaa pyörittävän osakeyhtiön toimitusjohtajaksi 11.2. alkaen.


Pyysalo siirtyy tehtävään ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan kansainvälisen tason myynti- ja kehittämistehtävistä Teicos Pharma Oy:ssä sekä kuvataiteen palveluorganisaatiossa PaintingDb®:ssä. Pesäpallon parissa hänet tunnetaan parhaiten naisten superpesisseuran Turku-Pesiksen puheenjohtajana.

– Suurella tyytyväisyydellä ja innostuneena otan vastaan uudet haasteet. Aiemmassa työhistoriassani korostuvat vahva yrittäjätausta ja myyntityö pienistä firmoista lääkejätteihin. Kokemukset antavat hyvät lähtökohdat edistää huippupesäpallon asemaa Suomessa, Pyysalo toteaa.

Pesäpallo yhtenä Suomen johtavista kesälajeista ottaa askelia eteenpäin tulevana kesänä, kun kaikissa suurissa kaupungeissa pelataan Superpesistä.

– Turun lisäksi Helsingin ja Tampereen tulo mukaan sekä suurissa kaupungeissa pelattavat erikoisottelut avaavat uusia mahdollisuuksia. Huippupesäpallolla on vahva paikkansa maakunnissa, mihin suuret kaupungit tuovat tarvittavan lisämausteen, Pyysalo näkee.

– Itse olen matkustanut paljon ja nähnyt huippu-urheilua isoilla areenoilla niin Euroopassa kuin Atlantin takanakin. Niistä kokemuksista on hyvä poimia parhaita ideoita ja pyrkiä muutenkin pysymään urheiluviihteen kansainvälisessä kehityksessä vahvasti mukana, toki kansallisen lajimme mittakaava huomioon ottaen, Pyysalo jatkaa.

Tampereen teknillisessä yliopistossa tuotantotaloutta ja Turun yliopistossa tietojärjestelmätiedettä opiskellut Pyysalo haluaa käyttää osaamistaan monipuolisesti hyväksi uudessa tehtävässä.

– Sähköisten palveluiden ja tietojärjestelmien kehittäminen on avainasemassa. Siinä Superpesis Oy:llä on iso rooli myös seurojen toiminnan tukijana, Pyysalo toteaa.

Superpesiksen entinen toimitusjohtaja Petri Kaijansinkko siirtyi miesten superpesisseuran Hyvinkään Tahkon toiminnanjohtajaksi.

Pesäpalloliiton tiedote

© Fera 2021

FresCo
Pyörä Nurmi
Jalonen Yhtiöt
Kivikylän
Olvi
Gutz
Timantti Nieminen
Lähitapiola
Rauman Pihapojat
Posiva
Rauman kaupunki
TVO
K3Oy
Satasairaala
Cafe Sali
Euroports
Velec Oy
Raumaster
Suomen Sairaalatukku
Lyttylän Liikenne
Rauman Juku Oy
Topteam
RaumHair
OP Länsi-Suomi
Kuntomax
Lääkärikeskus Minerva
Hotelli Vanha Rauma
Konttorimix Oy
Wanhan Rauman Kellari
Ravintola Kapteenin Huone
Kongsberg
Rauman Tehopakkaus
Mr Jones
Karhu
Alfa Laval
Rauman Lukko
Keula
Rauman Sammutin
Sata-Seri oy
Noname
Rauman Satama
KollanPojat
RTK-palvelu