Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

23.9.2019

Jussi Pyysalo Superpesis Oy:n toimitusjohtajaksi

Superpesis Oy:n hallitus on nimittänyt turkulaisen Jussi Pyysalon, 37, pesäpallon pääsarjatoimintaa pyörittävän osakeyhtiön toimitusjohtajaksi 11.2. alkaen.


Pyysalo siirtyy tehtävään ohjelmisto- ja palveluliiketoiminnan kansainvälisen tason myynti- ja kehittämistehtävistä Teicos Pharma Oy:ssä sekä kuvataiteen palveluorganisaatiossa PaintingDb®:ssä. Pesäpallon parissa hänet tunnetaan parhaiten naisten superpesisseuran Turku-Pesiksen puheenjohtajana.

– Suurella tyytyväisyydellä ja innostuneena otan vastaan uudet haasteet. Aiemmassa työhistoriassani korostuvat vahva yrittäjätausta ja myyntityö pienistä firmoista lääkejätteihin. Kokemukset antavat hyvät lähtökohdat edistää huippupesäpallon asemaa Suomessa, Pyysalo toteaa.

Pesäpallo yhtenä Suomen johtavista kesälajeista ottaa askelia eteenpäin tulevana kesänä, kun kaikissa suurissa kaupungeissa pelataan Superpesistä.

– Turun lisäksi Helsingin ja Tampereen tulo mukaan sekä suurissa kaupungeissa pelattavat erikoisottelut avaavat uusia mahdollisuuksia. Huippupesäpallolla on vahva paikkansa maakunnissa, mihin suuret kaupungit tuovat tarvittavan lisämausteen, Pyysalo näkee.

– Itse olen matkustanut paljon ja nähnyt huippu-urheilua isoilla areenoilla niin Euroopassa kuin Atlantin takanakin. Niistä kokemuksista on hyvä poimia parhaita ideoita ja pyrkiä muutenkin pysymään urheiluviihteen kansainvälisessä kehityksessä vahvasti mukana, toki kansallisen lajimme mittakaava huomioon ottaen, Pyysalo jatkaa.

Tampereen teknillisessä yliopistossa tuotantotaloutta ja Turun yliopistossa tietojärjestelmätiedettä opiskellut Pyysalo haluaa käyttää osaamistaan monipuolisesti hyväksi uudessa tehtävässä.

– Sähköisten palveluiden ja tietojärjestelmien kehittäminen on avainasemassa. Siinä Superpesis Oy:llä on iso rooli myös seurojen toiminnan tukijana, Pyysalo toteaa.

Superpesiksen entinen toimitusjohtaja Petri Kaijansinkko siirtyi miesten superpesisseuran Hyvinkään Tahkon toiminnanjohtajaksi.

Pesäpalloliiton tiedote

© Fera 2019

Rauman Satama
Tallbo Ravintolat
Rauman Tehopakkaus
Lyttylän Liikenne
Kivikylän
Rauman Offsetpaino
Wanhan Rauman Kellari
Lääkärikeskus Minerva
Timantti Nieminen
KollanPojat
Karhu
Sata-Seri oy
Friski
Rauman kaupunki
Kongsberg
S-keula
Hotelli Vanha Rauma
Velec Oy
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Pyörä Nurmi
Hovi Sale
Topteam
Lähitapiola
FresCo
Jalonen Yhtiöt
Noname
Alfa Laval
Hollming
Euroports
Posiva
Marva Media
Remonttirauma
Satasairaala
RTK-palvelu
Rauman Pihapojat
Rauman Lukko
OP Länsi-Suomi
Suomen Sairaalatukku
Työvaatetalo
Fazer
TVO