Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

25.9.2021

Jenna Siira vahvistamaan Feraa, Tervonen ja Koski jatkavat

Jaa sisältö:

Edustusjoukkueen ensi kauden pelaajarunko vahvistui jälleen. Viime kauden kapteenistoon kuuluneet Miia Tervonen ja Karoliina Koski solmivat molemmat yksivuotiset jatkosopimukset Feran kanssa. Uutena pelaajana nimensä 1+1-vuotiseen sopimuspaperiin kirjoitti Jenna Siira, joka siirtyy Raumalle Pesä-Yseistä.

Siira myöntää joutuneensa puntaroimaan ensi kesän joukkuevalintaansa pitkään ennen Feran tarjoukseen tarttumista.

– Olisivat he halunneet pitää minut täällä Lappeenrannassa, mutta kun ajattelin asiaa realistisesti, oli valinta selvä: Fera toimii seurana hyvin ja asiat ovat mallillaan, Siira kertoo.

Joensuussa luokanopettajaksi opiskelevalla, Tyrnävän Tempauksen kasvatilla on edessään monet pitkät ajomatkat Pohjois-Karjalasta länsirannikolle, mutta onneksi maakuntamatkailu on tullut Siiralle tutuksi aiemmilta pelivuosilta. Ennen Pesä-Ysejä hän edusti Kajaanin Pallokerhoa.

Joukkueen vaihtamista helpottaa osaltaan myös se, että Ferasta löytyy entuudestaan tuttuja kasvoja. 

– Nuksun (Niina Nukarinen) kanssa olemme ihan hyviäkin kavereita. Hänen ja Kristan (Fomin) somefiideistä katselinkin viime kesänä, että Rauma kyllä vaikuttaa todella kivalta ja viihtyisältä kaupungilta. Aiemmilta pelivuosilta on jäänyt mieleen, että Raumalla on aina ollut hirveästi porukkaa katsomossa ja meininki on ollut kentälläkin tosi hyvä, Siira jatkaa.

Feralla on kasassa nyt 12 sopimuspelaajaa ensi kaudeksi: Jasmin Andreasen, Vilma Heinola, Vilma Mäkelä, Niina Nukarinen, Karoliina Koski, Laura Pohjola, Jenna Siira, Kati Tanhua, Venla Tanhua, Miia Tervonen, Tilda Tuomi ja Tinja Töyrylä. 

© Fera 2021

Gutz
Rauman Juku Oy
Rauman kaupunki
Jalonen Yhtiöt
Keula
Euroports
Kivikylän
Rauman Pihapojat
Lyttylän Liikenne
Raumaster
Karhu
Sata-Seri oy
Lähitapiola
Wanhan Rauman Kellari
Mr Jones
Rauman Tehopakkaus
K3Oy
FresCo
TVO
Suomen Sairaalatukku
Ermail Oy
Velec Oy
Cafe Sali
RTK-palvelu
Noname
OP Länsi-Suomi
Rauman Lukko
Lääkärikeskus Minerva
KollanPojat
Kongsberg
Olvi
Topteam
Rauman Satama
Posiva
Oras
Kaiku HR
Ravintola Kapteenin Huone
Timantti Nieminen
RaumHair
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Sammutin
Pyörä Nurmi
Satasairaala
Alfa Laval
Kuntomax