Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

3.12.2021

HISTORIALLINEN PRONSSI

Rauman Lukko kaatoi viime lauantaina 3. pronssiottelussa rakkaan naapurin Pesäkarhut (Pori) sen kotikentällä ja nappasi seuran historian ensimmäisen mitalin.


Rauman Lukon ja Pesäkarhujen välillä pelattu pronssiottelusarja oli äärimmäisen jännittävä ja tapahtumarikas. Sarja oli loistavaa mainosta naisten Superpesikselle. Pronssiottelut keräsivät yhteensä 4345 katsojaa eli keskiarvo oli huikea 1448 katsojaa / ottelu. Satakuntalaiset joukkueet voivat olla ylpeitä näistä luvuista.

Itse ottelussa Lukko oli Pesäkarhuja parempi jaksoin 0-1 (0-2, 4-4). Lukko pelasi todella hyvää peliä ja oli päättänyt lähteä voittamaan. Joukkueen keskittyminen pysyi kasassa koko ottelun ajan. Usko omaan tekemiseen oli kova. Yksi voiton avaimista oli loistava ulkopeli. Lukko sai kuriin Pesäkarhujen ykköskärjen, joka oli esiintynyt vahvasti ottelusarjan aikaisemmissa otteluissa. Lukon sisäpeli oli myös asteen parempaa kuin aikaisemmin. Joukkue ei tehnyt turhia paloja ja pystyi rakentamaan hyvin tilannetta pääkotiuttajille. 

Koko joukkue oli täynnä onnistujia. Ykköspalkinnolla palkittiin 80%:n tehoilla kärkeä vaihtanut ja kaksi juoksua tuonut Hanna Väisänen. Joukkueen kakkospalkinnolla palkittiin Tiina Andreasen, joka löi ottelussa kaksi tärkeää juoksua. Lisäksi pitää nostaa esiin Sini Stranderin aivan kylmänviileä ratkaisu viimeisenä lyöjänä. Sinin kupperi tippui komeasti väliin, joka tasoitti toisen jakson tilanteeksi 4-4. Tämän jälkeen Lukon ulkokenttä nollasi Pesäkarhujen yritykset. Siitä alkoivatkin sitten Feran ja sen edustusjoukkue Lukon seurahistorian ensimmäiset mitalijuhlat naisten Superpesiksessä.

Nyt nautitaan ja juhlitaan. Lähiaikoina tulossa Rauman Lukon pelinjohtaja Mika Takalahden näkemys tämän kauden pudotuspeleistä sekä lyhyt analyysi loppukaudesta.

Joukkueen voi seuraavan kerran nähdä livenä Silakkamarkkinoilla. Tuoreet pronssimitalistit nousevat lavalle la 19.9. klo 16:00 Parpansalissa. Tämän jälkeen joukkue siirtyy kannustamaan liigakautensa aloittanutta Rauman Lukkoa, joka kohtaa klo 17.00 alkavassa ottelussa Vaasan Sportin. 

Ottelun tilastot
Ottelu raportti Pesäkarhujen sivuilta
Raportti Superpesiksen sivuilta
Superpesis: Satakunta saa olla ylpeä pesisnaisistaan
Superpesis: Seurahistorian ensimmäinen mitali villitsee Raumalla - torilla tavataan

 

KIITOS KAIKILLE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE, KATSOJILLE, TALKOOLAISILLE, SEURATOIMIJOILLE JA JUNIOREILLE. TÄMÄ ON MEIDÄN KAIKKIEN YHTEINEN PALKINTO!
 

 

Fera ry

 

© Fera 2021

Rauman Tehopakkaus
Rauman kaupunki
Olvi
Karhu
Hotelli Vanha Rauma
Ravintola Kapteenin Huone
Oras
Rauman Satama
Sata-Seri oy
Noname
Kivikylän
Rauman Pihapojat
Lähitapiola
Suomen Sairaalatukku
Cafe Sali
KollanPojat
RaumHair
Keula
Ermail Oy
Rauman Juku Oy
Alfa Laval
Lyttylän Liikenne
OP Länsi-Suomi
Lääkärikeskus Minerva
Pyörä Nurmi
Kuntomax
TVO
Raumaster
Rauman Sammutin
Jalonen Yhtiöt
Posiva
Kongsberg
Rauman Lukko
Satasairaala
Gutz
Euroports
RTK-palvelu
FresCo
Kaiku HR
Mr Jones
Timantti Nieminen
K3Oy
Wanhan Rauman Kellari
Velec Oy