Seuraava kotiottelu

27.04.2019

14:00
Fera
Manse_PP_Tampere

HISTORIALLINEN PRONSSI

Rauman Lukko kaatoi viime lauantaina 3. pronssiottelussa rakkaan naapurin Pesäkarhut (Pori) sen kotikentällä ja nappasi seuran historian ensimmäisen mitalin.


Rauman Lukon ja Pesäkarhujen välillä pelattu pronssiottelusarja oli äärimmäisen jännittävä ja tapahtumarikas. Sarja oli loistavaa mainosta naisten Superpesikselle. Pronssiottelut keräsivät yhteensä 4345 katsojaa eli keskiarvo oli huikea 1448 katsojaa / ottelu. Satakuntalaiset joukkueet voivat olla ylpeitä näistä luvuista.

Itse ottelussa Lukko oli Pesäkarhuja parempi jaksoin 0-1 (0-2, 4-4). Lukko pelasi todella hyvää peliä ja oli päättänyt lähteä voittamaan. Joukkueen keskittyminen pysyi kasassa koko ottelun ajan. Usko omaan tekemiseen oli kova. Yksi voiton avaimista oli loistava ulkopeli. Lukko sai kuriin Pesäkarhujen ykköskärjen, joka oli esiintynyt vahvasti ottelusarjan aikaisemmissa otteluissa. Lukon sisäpeli oli myös asteen parempaa kuin aikaisemmin. Joukkue ei tehnyt turhia paloja ja pystyi rakentamaan hyvin tilannetta pääkotiuttajille. 

Koko joukkue oli täynnä onnistujia. Ykköspalkinnolla palkittiin 80%:n tehoilla kärkeä vaihtanut ja kaksi juoksua tuonut Hanna Väisänen. Joukkueen kakkospalkinnolla palkittiin Tiina Andreasen, joka löi ottelussa kaksi tärkeää juoksua. Lisäksi pitää nostaa esiin Sini Stranderin aivan kylmänviileä ratkaisu viimeisenä lyöjänä. Sinin kupperi tippui komeasti väliin, joka tasoitti toisen jakson tilanteeksi 4-4. Tämän jälkeen Lukon ulkokenttä nollasi Pesäkarhujen yritykset. Siitä alkoivatkin sitten Feran ja sen edustusjoukkue Lukon seurahistorian ensimmäiset mitalijuhlat naisten Superpesiksessä.

Nyt nautitaan ja juhlitaan. Lähiaikoina tulossa Rauman Lukon pelinjohtaja Mika Takalahden näkemys tämän kauden pudotuspeleistä sekä lyhyt analyysi loppukaudesta.

Joukkueen voi seuraavan kerran nähdä livenä Silakkamarkkinoilla. Tuoreet pronssimitalistit nousevat lavalle la 19.9. klo 16:00 Parpansalissa. Tämän jälkeen joukkue siirtyy kannustamaan liigakautensa aloittanutta Rauman Lukkoa, joka kohtaa klo 17.00 alkavassa ottelussa Vaasan Sportin. 

Ottelun tilastot
Ottelu raportti Pesäkarhujen sivuilta
Raportti Superpesiksen sivuilta
Superpesis: Satakunta saa olla ylpeä pesisnaisistaan
Superpesis: Seurahistorian ensimmäinen mitali villitsee Raumalla - torilla tavataan

 

KIITOS KAIKILLE YHTEISTYÖKUMPPANEILLE, KATSOJILLE, TALKOOLAISILLE, SEURATOIMIJOILLE JA JUNIOREILLE. TÄMÄ ON MEIDÄN KAIKKIEN YHTEINEN PALKINTO!
 

 

Fera ry

 

© Fera 2019

Wanhan Rauman Kellari
Rauman Tehopakkaus
Euroports
Karhu
Noname
Rolls Royce
S-keula
Tallbo Ravintolat
Hollming
Posiva
Timantti Nieminen
Rauman Pihapojat
Rauman Satama
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
OP Länsi-Suomi
Marjatila Laaksonen
RTK-palvelu
Rauman Lukko
FresCo
Remonttirauma
Sata-Seri oy
TVO
Rauman kaupunki
Kivikylän
Velec Oy
Marva Media
Topteam
Fazer
Hovi Sale
Alfa Laval
Jalonen Yhtiöt
Rauman Offsetpaino
Pyörä Nurmi
Lääkärikeskus Minerva
Lyttylän Liikenne
Lähitapiola
KollanPojat
Friski
Hotelli Vanha Rauma
Suomen Sairaalatukku