Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Hallitseva Suomen mestari kärjestä tyttöjen Superpesiksen jatkosarjaan

Raumalaisittain todella komeasti sujunut B-tyttöjen runkosarja on takana, jyvät on karsittu akanoista ja maanantaina 8. heinäkuuta alkaa tosipelit. Feran B1-joukkue starttaa piikkipaikalta kymmenen joukkueen jatkosarjaan. B2-joukkueen komea taival tämän kauden sarjassa tuli päätökseensä.


Feralla oli kaksi joukkuetta sarjassa ja historiallisesti myös saman seuran toinenkaan joukkue ei päättänyt pelejään runkosarjaan. Feran B2-joukkue sijoittui lohkossa kolmanneksi ja pääsi karsimaan paikasta jatkosarjaan.

Neljän alkulohkon kaksi parasta joukkuetta ansaitsivat paikkansa suoraan jatkopeleissä. Neljästä lohkokolmosesta muodostettiin lisäksi otteluparit, jotka pelasivat tylyn ”kerrasta poikki” –tyylisen karsintaottelun.

Feran B2-joukkue matkasi karsintaotteluun kauas Siilinjärvelle asti, missä kotijoukkue oli lopulta parempi lukemin 2-0 (5-3, 6-3). Voiton myötä SiiPe jatkaa jatkosarjaan ja Feran B2-joukkueen arvokkaita kokemuksia tuonut kausi päättyi.

Jatkosarjan otteluohjelma julkaistaan lähipäivinä ja siitä tullaan luonnollisesti tiedottamaan myös Feran kotisivuilla. Lisäksi Fera tulee tarjoamaan kannattajilleen runkosarjan tapaan ladattavan .ICS-tiedoston minkä lataamalla saa ottelutiedot helposti omaan kalenteriin parin klikkauksen vaivalla.

Matti Airola, Fera ry
 

© Fera 2020

Tallbo Ravintolat
Rauman Tehopakkaus
Konttorimix Oy
Olvi
Keula
Posiva
Hotelli Vanha Rauma
Noname
Alfa Laval
Rauman Pihapojat
Kivikylän
Rauman Satama
Kotipizza Wanha Rauma
Lähitapiola
OP Länsi-Suomi
RTK-palvelu
Topteam
KollanPojat
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Lukko
Friski
RaumHair
Karhu
Pyörä Nurmi
TVO
Lyttylän Liikenne
Hyvinvoinnin Walimo
Timantti Nieminen
Mr Jones
Suomen Sairaalatukku
Kuntomax
Wanhan Rauman Kellari
Euroports
Jalonen Yhtiöt
Raumaster
Gutz
Sata-Seri oy
FresCo
Rauman kaupunki
Satasairaala
Ravintola Kapteenin Huone