Seuraava kotiottelu

15.08.2018

17:30
Fera
Manse_PP_Tampere

Ferasta Satakunnan aluemestari!

Jaa sisältö:

Ennakkoluulottomasti Topteam-Areenalla esiintynyt kotijoukkue voitti lauantain aluemestaruusottelussa Pesäkarhut jaksoin 1-0 (3-2, 0-0). Voitto oli harvinaista herkkua, sillä Fera pääsi nostelemaan mestaruuspokaalia vasta toisen kerran historiansa aikana.

Sää Otanlahdessa helli katsojia ja pelaajia, mutta Superpesiskauden kenraaliharjoitusta haittasi keskipäivän aurinko. Joukkueiden kopparit ja linjapelaajat joutuivat useaan otteeseen väistämään pallon alta näkyvyyden kadotessa palloon kokonaan. Olosuhteista huolimatta etenkin 1–2-pesänvälin vaihto oli porilaisille vaikea, kun polttajat Tilda Tuomi ja Vilma Mäkelä lukivat vaihtajien lyöntejä useiden palojen arvoisesti.

Lukkari Venla Tanhua puolestaan täytti Lapualle siirtyneen Jenna Kammi-Ranhaston isot saappaat erinomaisesti. Nopeatempoisen Tanhuan heittokäsi oli vahva pelote Porin etenijöille ja nähtiinpä ottelussa kevään ensimmäinen kärpänenkin!

Feran ulkopeliryhmitys toimi läpi pelin mallikkaasti ja kangertelevan alun jälkeen onnistumisia alkoi syntymään myös mailan varressa. Neloset hihassaan vahvasti pelannut Tinja Töyrylä sai kunnian olla Feran kotipelikevään ensimmäisen juoksun lyöjä. Sisäpelissä omilla tonteillaan loistivat myös muun muassa Miia Tervonen, Krista Fomin sekä Sini Grip.

Porin ennakkoon vahvaksi tiedetyn kokoonpanon ulkopuolelle oli jätetty ehkä hieman yllättäen Raumalta Poriin viime kauden jälkeen vaihtanut Kaisa-Maija Rosvall. Pesäkarhujen sisäpelin maestrona hääri, vähemmän yllättäen, Susanna Puisto, jonka nimiin molemmat vierasjoukkueen juoksut merkattiin. Muutoin lyönti- ja merkkipeli sakkasi porilaisittain paikoitellen pahastikin.

 

Lauantain ottelussa sarjan pahnanpohjimmaiseksi arvioitu Fera antoi varsinaisen myrskyvaroituksen. Tuomo Pekkalan ja Arto Felinin roolitukset onnistuivat kohtalaisesti ja pelaajat näyttivät sisäistäneen sovitut taktiikat hyvin. Vaikka vielä räpylä ei joka kiinniottotilanteessa pitänyt halutulla tavalla ja paljon epäpuhtaita osumia nähtiin sisävuoroilla, kotijoukkue teki selväksi, että Rauman nuori joukkue on valmiina kauteen.

Naisten Superpesiskausi 2018 starttaa Feran osalta Topteam-Areenalla 10.5. klo 17. Tuolloin vastaan asettuu Seinäjoen Maila-Jussit.

© Fera 2018

Kahvila-ravintola Torni
Velec Oy
Jalonen Yhtiöt
Rauman Tehopakkaus
Wanhan Rauman Kellari
KollanPojat
Lähitapiola
OP Länsi-Suomi
Friski
Alfa Laval
Hollming
Marjatila Laaksonen
Marva Media
Lääkärikeskus Minerva
Fazer
Rauman Satama
Timantti Nieminen
Lyttylän Liikenne
S-keula
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Hovi Sale
Noname
Euroports
Rauman kaupunki
Rauman Pihapojat
Kivikylän
Topteam
TVO
Karhu
Pyörä Nurmi
Rolls Royce
Kontion Kahvilat
Sata-Seri oy
Raumaster
RTK-palvelu
Rauman Offsetpaino
Posiva
Remonttirauma
Rauman Lukko
Suomen Sairaalatukku