Seuraava kotiottelu

30.05.2018

18:00
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

kotiottelu

15.06.2018

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

17.06.2018

17:00
Fera
Lappajarven_Veikot

kotiottelu

04.07.2018

18:00
Fera
Oulun_Lipottaret

kotiottelu

06.07.2018

18:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

13.07.2018

18:00
Fera
Manse_PP_Tampere

kotiottelu

20.07.2018

18:00
Fera
Lapuan_Virkia

Ferasta Satakunnan aluemestari!

Jaa sisältö:

Ennakkoluulottomasti Topteam-Areenalla esiintynyt kotijoukkue voitti lauantain aluemestaruusottelussa Pesäkarhut jaksoin 1-0 (3-2, 0-0). Voitto oli harvinaista herkkua, sillä Fera pääsi nostelemaan mestaruuspokaalia vasta toisen kerran historiansa aikana.

Sää Otanlahdessa helli katsojia ja pelaajia, mutta Superpesiskauden kenraaliharjoitusta haittasi keskipäivän aurinko. Joukkueiden kopparit ja linjapelaajat joutuivat useaan otteeseen väistämään pallon alta näkyvyyden kadotessa palloon kokonaan. Olosuhteista huolimatta etenkin 1–2-pesänvälin vaihto oli porilaisille vaikea, kun polttajat Tilda Tuomi ja Vilma Mäkelä lukivat vaihtajien lyöntejä useiden palojen arvoisesti.

Lukkari Venla Tanhua puolestaan täytti Lapualle siirtyneen Jenna Kammi-Ranhaston isot saappaat erinomaisesti. Nopeatempoisen Tanhuan heittokäsi oli vahva pelote Porin etenijöille ja nähtiinpä ottelussa kevään ensimmäinen kärpänenkin!

Feran ulkopeliryhmitys toimi läpi pelin mallikkaasti ja kangertelevan alun jälkeen onnistumisia alkoi syntymään myös mailan varressa. Neloset hihassaan vahvasti pelannut Tinja Töyrylä sai kunnian olla Feran kotipelikevään ensimmäisen juoksun lyöjä. Sisäpelissä omilla tonteillaan loistivat myös muun muassa Miia Tervonen, Krista Fomin sekä Sini Grip.

Porin ennakkoon vahvaksi tiedetyn kokoonpanon ulkopuolelle oli jätetty ehkä hieman yllättäen Raumalta Poriin viime kauden jälkeen vaihtanut Kaisa-Maija Rosvall. Pesäkarhujen sisäpelin maestrona hääri, vähemmän yllättäen, Susanna Puisto, jonka nimiin molemmat vierasjoukkueen juoksut merkattiin. Muutoin lyönti- ja merkkipeli sakkasi porilaisittain paikoitellen pahastikin.

 

Lauantain ottelussa sarjan pahnanpohjimmaiseksi arvioitu Fera antoi varsinaisen myrskyvaroituksen. Tuomo Pekkalan ja Arto Felinin roolitukset onnistuivat kohtalaisesti ja pelaajat näyttivät sisäistäneen sovitut taktiikat hyvin. Vaikka vielä räpylä ei joka kiinniottotilanteessa pitänyt halutulla tavalla ja paljon epäpuhtaita osumia nähtiin sisävuoroilla, kotijoukkue teki selväksi, että Rauman nuori joukkue on valmiina kauteen.

Naisten Superpesiskausi 2018 starttaa Feran osalta Topteam-Areenalla 10.5. klo 17. Tuolloin vastaan asettuu Seinäjoen Maila-Jussit.

© Fera 2018

Lähitapiola
Kontion Kahvilat
Kahvila-ravintola Torni
Kivikylän
S-keula
Rolls Royce
Rauman Tehopakkaus
Noname
Velec Oy
Pyörä Nurmi
Marjatila Laaksonen
Jalonen Yhtiöt
Suomen Sairaalatukku
Sata-Seri oy
Timantti Nieminen
TVO
Alfa Laval
Wanhan Rauman Kellari
Posiva
OP Länsi-Suomi
Marva Media
Lääkärikeskus Minerva
Rauman kaupunki
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Hollming
KollanPojat
Fazer
Rauman Lukko
Hovi Sale
Euroports
Rauman Pihapojat
Karhu
Lyttylän Liikenne
Remonttirauma
Friski
Topteam
Raumaster
Rauman Satama
Rauman Offsetpaino
RTK-palvelu