Feran upea alkukausi: Voittoputki ja suuret yleisömäärät

Feran alkukausi Superpesiksessä on ollut huikea menestystarina, joka on täynnä voittoja, suuria yleisömääriä ja unohtumattomia hetkiä. Joukkue on osoittanut olevansa valmis taistelemaan jokaisesta pisteestä ja nostamaan itsensä sarjan huipulle. Voittoputki on kasvanut jo viiden ottelun mittaiseksi ja pisteputki on sarja-avauksen jälkeen kahdeksan ottelua. Otanlahdessa pelatut ottelut ovat tarjonneet joukkueelle paitsi kotiedun, myös uskomattoman tukijoukon. Yleisömäärät ovat olleet sarjan suurimpia, ja kotiotteluissa on nähty sarja-avaus mukaanlukien keskimäärin 975 katsojaa. Tämä intohimo ja tuki katsomossa on ollut korvaamatonta joukkueelle.

Yksi sarjan vaikeimmista alkuohjelmista ei ole Feraa lannistanut, vaan joukkue on selvinnyt siitä loistavasti. Alkukaudella on kohdattu kovan luokan vastustajia, kuten kotikentällä vierailleet Manse PP, Virkiä, Kirittäret ja viimeisimpänä Roihuttaret, mutta joukkue on osoittanut Otanlahden olevan vierasjoukkueille haastava paikka. Tämä on ollut mahdollista pelaajien ja pelinjohtajakaksikon Juho Kaikko/Aleksi Mäkelä välillä löytyneen yhteisen sävelen johdosta. Kaikon ja Mäkelän kyky reagoida pelitilanteisiin sekä talvella luotu pelikirja on ollut avainasemassa Feran menestyksessä.

Iina Valkeejärvi on ollut yksi joukkueen suurimmista tähdistä, näyttäen hurjaa lyöntivoimaa ja pitäen vastustajien ulkokentät varpaillaan. Hänen suorituksensa kentällä ovat olleet ratkaisevia monissa otteluissa, ja hän on lyönyt alkukauden yhdeksässä ottelussa 18 juoksua. Ulkopelissä Hulda Alanen on ollut todellinen muuri. Hänen varma ja tehokas pelaamisensa etukentällä on polttanut nopeimmatkin etenijät ja näyttänyt, miksi hän on yksi sarjan parhaista ulkopelaajista.

Feran ulkopeli on saanut lisävahvistusta huippulukkarista Ilona Hakoniemestä, jonka korkeat tolpat ovat olleet vastustajien painajainen. Hakoniemen huippuotteiden ansiosta vastustajien sisäpeli on ollut jatkuvassa paineessa, mikä on antanut Feran ulkokentälle mahdollisuuden loistaa. Yhdessä Alasen ja Hakoniemen kanssa Feran ulkopeli on ollut raudanlujaa ja pitänyt vastustajat kurissa.

Feran alkukausi on ollut upea, ja joukkue näyttää olevan vahvassa iskussa. Voittoputki, suuri yleisön tuki ja pelaajien huippusuoritukset ovat tehneet kaudesta tähän asti unohtumattoman. Feran kannattajat voivat odottaa innolla, mitä loppukausi tuo tullessaan – jännittäviä hetkiä ja varmasti lisää voittoja. Seuraavaksi joukkue esiintyy kotiyleisölle Otanlahden Free.fi-Areenalla torstaina 13.6. klo 18:00, jolloin vastustajaksi saapuu Joensuun Maila.

© Fera 2024

Gutz
RTK-palvelu
OP Länsi-Suomi
Lääkärikeskus Minerva
Hook Rauma
Kaiku HR
Rauman Sammutin
Training House
Pyörä Nurmi
UPM
Oras
Taloushallinto Pihlajamäki Oy
RaumHair
Alfa Laval
Cafe Sali
Karhu
Marva Media
Rauman kaupunki
Rauman Lukko
Kuntomax
Ermail Oy
Posiva
Jalonen Yhtiöt
Hovi Sales
Rantatalo
Velec Oy
Lyttylän Liikenne
Lähitapiola
TVO
Rauman Energia
FresCo
Miittinki
Sata-Seri oy
Nipromec
K3Oy
Rauman Juku Oy
Kivikylän
Raumaster
Kongsberg
Toolsell
Noname
Suomen Sairaalatukku
Rauman Tehopakkaus
Rauman Satama
Radio Ramona
Wanhan Rauman Kellari
Hirvimies Oy
Ravintola Kapteenin Huone
Keula
Hotelli Vanha Rauma