Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

25.9.2021

Feran kiri loppui kesken

Jaa sisältö:

Fera oli lähellä yllättää ensimmäisen jakson viimeisen vuoroparin tehoillaan ennakkosuosikki Jyväskylän Kirittäret, mutta raumalaisten kiri loppui harmittavasti kesken. Säikähdyksestä selvittäen Kirittäret voitti lopulta ensimmäisen puolivälieräottelun puhtaasti erin 2-0 (5-4, 4-0). Sarja jatkuu perjantaina Raumalla.

 

– Ensimmäisen jakson lopulla meidän lyöntimme alkoivat napsua ja tulostakin saatiin aikaiseksi. Lähellä lopulta tultiin, mutta se ei ihan riittänyt Feran pelinjohtaja Erno Tuomainen tiivisti.

 

Kirittäret johti ensimmäistä jaksoa jo puhtaasti 5-0, mutta kun Miia Puolakka löi tyhjään kenttään kunnarin ja Jasmin Andreasen, Iida Lomppi ja Fanny Lahtinen vielä yhden naiseen, niin tilanne oli hetkessä täysin toinen. Puolakka juoksi kotiin kaksi juoksua ja Andreasen sekä Jannika Lillunen molemmat yhden.

 

– Toinen jakso olikin sitten selvästi Kirittärien. Se sai paineistettua peliä hyvillä lyönneillä ja meni menojaan, vaikka meidän ulkopelimme toimi hyvin. Rumista luvuista huolimatta tytöt esittivät lukuisia kelpo suorituksia ja tekivät kovia paloja, selvitti Tuomainen.

 

Feran joukkueesta Jyväskylässä palkittiin Miia Puolakka ja Meea Lehtinen.

 

– Sarja on vielä täysin auki. Tästä on hyvä lähteä perjantaiseen kotipeliin. Voitto on täysin mahdollinen, kunhan sisäpeliin saadaan vielä hiukan lisää laatua. Ei Kirittäriä voiteta kuin paineistamalla sitä riittävän kovaa, Erno Tuomainen painotti.

© Fera 2021

Rauman Satama
Rauman Sammutin
Suomen Sairaalatukku
Rauman Tehopakkaus
Kivikylän
Jalonen Yhtiöt
KollanPojat
TVO
Ermail Oy
Karhu
Timantti Nieminen
Kongsberg
Lääkärikeskus Minerva
Rauman kaupunki
Lyttylän Liikenne
Kaiku HR
Gutz
Kuntomax
Sata-Seri oy
Satasairaala
Ravintola Kapteenin Huone
Cafe Sali
Euroports
Rauman Juku Oy
Pyörä Nurmi
Alfa Laval
RaumHair
Wanhan Rauman Kellari
Hotelli Vanha Rauma
Keula
Noname
Lähitapiola
Mr Jones
Oras
K3Oy
Velec Oy
Rauman Lukko
Rauman Pihapojat
Posiva
FresCo
RTK-palvelu
Olvi
Topteam
Raumaster
OP Länsi-Suomi