Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

25.9.2021

Feran kausi päättyi puolivälierätappioon Kirittärille

Jaa sisältö:

Feran Superpesiskausi päättyi lauantaina Jyväskylään, kun kotijoukkue Kirittäret otti ratkaisevan kolmannen voiton jaksoin 2-0 (12-0, 4-2). Feran pelinjohtaja Erno Tuomaisen mukaan luvut kertovat kaiken, ne eivät sen enempää selittelyä kaipaa.

 

– Ensimmäinen jakso lähti käsistä heti alussa. Kirittäret sai läpilyönnin ja siitä se lähti pyörimään. Mitään ei ollut enää tehtävissä, vaikka parhaamme yritimmekin, Tuomainen kertasi.

 

– Toista jaksoa ensimmäiseksi sisälle päässyt kotijoukkue johti jo 3-0, mutta me pääsimme vielä lähelle, kun Meea Lehtinen kotiutti hyvillä lyönneillä Aino Tanhuan ja Miia Puolakan. Siinä oli paikka enempäänkin, mutta Kirittärien ulkokentästä ei enää rakoa löytynyt, jatkoi Tuomainen.

 

Feran parhaina Jyväskylässä palkittiin Meea Lehtinen ja Jannika Lillunen.

 

Pelinjohtaja Tuomainen kertoi heti kauden viimeiseksi jääneen ottelun jälkeen, että fiilikset vaeltavat laidasta laitaan. Peruspositiivisena ihmisenä hän näkee kaudessa kuitenkin enemmän hyviä kuin huonoja elementtejä.

 

– Erityisen iloinen olen nuorten pelaajien kehittymisestä. Me olemme rakentamassa uutta nousua nuorten kautta ja niin Aino Tanhua, Ilona Hakoniemi, Iida Lomppi, Jasmin Andreasen, Alina Rosendahl kuin Julia Ruohokin osoittivat, että potentiaalia löytyy vaikka mihin. Tämä kausi antoi heille kaikille varmasti lisää intoa harjoitteluun, Tuomainen tiivisti.

 

Feran edustusjoukkue juhlisti kauden päättymistä tässä vaiheessa yhteisellä aterialla. Perinteisistä saunailloista ei edes puhuttu, sillä B-tyttöjen pelit ovat vielä kesken ja edellä lueteltu kuusikko tulee olemaan niissä ratkaisevassa roolissa.

© Fera 2021

Rauman kaupunki
Sata-Seri oy
Rauman Pihapojat
Kongsberg
Karhu
Rauman Tehopakkaus
Hotelli Vanha Rauma
Euroports
Raumaster
Mr Jones
Rauman Juku Oy
RTK-palvelu
Kivikylän
KollanPojat
Alfa Laval
Satasairaala
Jalonen Yhtiöt
Oras
Kuntomax
Olvi
Ermail Oy
Lyttylän Liikenne
Velec Oy
Topteam
Pyörä Nurmi
Rauman Lukko
Rauman Sammutin
Lääkärikeskus Minerva
Timantti Nieminen
Kaiku HR
Keula
Suomen Sairaalatukku
TVO
Wanhan Rauman Kellari
Lähitapiola
Rauman Satama
Gutz
OP Länsi-Suomi
Noname
FresCo
Posiva
Cafe Sali
RaumHair
K3Oy
Ravintola Kapteenin Huone