Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Feran kaikki kaksitoista pelaajaa juoksuille ottelussa Hämeenkyröä vastaan

Feran B1-joukkue pelasi maanantaina Hämeenkyrön Räpsää vastaan runkosarjan ottelun, joka päättyi kotijoukkueelle huimiin lukemiin 2-0 (12-1, 15-4). Joukkueen kokoonpanossa olleen tusinan joka ikinen pelaaja sai olla tuomassa juoksua kotipesään.


Fera B1 vs. Hämeenkyrön Räpsä B 2-0 (12-1, 15-4). Tilastoihin tästä.

Seuran valokuvaaja Juha Koivulan ottamia kuvia matsista, klikkaa tästä!


Joukkueiden tasoerosta kertoo myös kolmostilanteiden määrä. Tilastoihin kirjattiin Feralle lukema 44, kun Hämeenkyrön sarakkeessa lukee 11. Tämä tuo omalla tavallaan haasteita joukkueelle, jonka tavoite on syksyn tosipeleissä. Ferassa tähänkin asiaan on kiinnitetty huomiota ja haasteet on selätetty asennoitumalla oikein omien onnistumisten kautta.

- Ei siinä ajatus kauheasti lähde karkailemaan. Peli rullaa hyvin ja onnistumisia tulee kaikille, niin kentällä on kivaa. Nautitaan joukkueena pelaamisesta, kaksi juoksua tuonut ja yhden lyönyt Iida Ranne

Feran joukkueella on poikkeuksellisen nopea ryhmä koossa. Talvella on tehty harjoitteita oikein ja nyt kauden aikana kerätään satoa. Vaikka kärki ei aina pääse kentälle, riittää jalkoja myös muualta kokoonpanosta.

- Viimeisellä lyönnillä ei tarvitse väkisin mennä kentälle, koska takaa tulee muitakin nopeita juoksijoita, ykköskärjen etenijä Ranne kertoi.

- Muutenkin tänä vuonna meillä on niin nopea porukka, että ei oikeastaan ole mitään väliä missä kohdassa vuoropari päättyy, koska melkein aina on joku nopea aloittamassa seuraavaa sisävuoroa, Ranne jatkoi.

 

Naisten Superpesiksen huippumatsi keskiviikkona

 

Rauman Lukko pelaa kotikentällään seuraavan ottelunsa keskiviikkona, jolloin vieraaksi Otanlahteen saapuu Pesä Ysit Lappeenrannasta. Pitkän matkan Raumalle reissaava joukkue on kovan paikan edessä, sillä Lukko on aloittanut sarjakauden todella vakuuttavasti.

Kolmesta ottelusta raumalaisten tilille on kirjattu kolme voittoa ja mikä parasta, peli-ilme on ollut taisteleva. Kotikentällään Rauman Lukon soturit ovat sytyttäneet taistelullaan yleisön aivan uusiin liekkeihin, joten helppo paikka Otanlahti ei vastustajalle tule olemaan.

RAUMAN LUKKO VS. PESÄ YSIT (LPR)
Otanlahdessa keskiviikkona 22.5. klo 18:00.
Tervetuloa!


Matti Airola, Fera ry

© Fera 2020

OP Länsi-Suomi
Kuntomax
Olvi
Keula
Rauman Tehopakkaus
KollanPojat
Tallbo Ravintolat
Rauman Satama
Noname
Timantti Nieminen
Kotipizza Wanha Rauma
Rauman Lukko
Rauman kaupunki
RaumHair
Alfa Laval
Posiva
Suomen Sairaalatukku
Ravintola Kapteenin Huone
Lähitapiola
Gutz
Pyörä Nurmi
Lääkärikeskus Minerva
Satasairaala
Kivikylän
Konttorimix Oy
TVO
Wanhan Rauman Kellari
Mr Jones
Sata-Seri oy
FresCo
Raumaster
Lyttylän Liikenne
Jalonen Yhtiöt
Hyvinvoinnin Walimo
Topteam
Euroports
Friski
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Pihapojat
RTK-palvelu
Karhu