Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Feran ja Rauman Lukon yhteistyö tuo pesäpallokentän laidalle useita uusia kausikorttilaisia

Rauman Lukon jääkiekkojoukkueen kausikorttilaisille jaettiin huimat 350 pesäpallokausikorttia! Halukkaat voivat vielä noutaa kausikorttinsa Rauman Lukon toimistolta toukokuun alkuun mennessä.


Rauman Lukon toimisto
Kuninkaankatu 3
Puh: 02 8387 081

 

Feran ja Rauman Lukon markkinointiyhteistyön yhtenä etuna jaetaan raumalaisen urheilun suurkuluttajille kausikortit kesän huippupesisotteluihin. Talvella jääkiekkojoukkueen kausikortin ostaneet ovat oikeutettuja saamaan kortin kesäksi täysin veloituksetta.

Fera järjesti SM-liigan runkosarjan kahteen viimeiseen otteluun jäähallille pisteen, josta halukkaat saivat noutaa korttinsa. Kausikortteja jaettiin huimat 350 kappaletta ja moni mainitsikin, että tulee kesällä tämän johdosta katsomaan pesäpalloa ensimmäistä kertaa. Feran edustajina pisteellä olivat hallituksen jäsenet Sanna Ranne ja Outi Torkki.

- Joukossa oli sellaisia ihmisiä, jotka eivät olleet koskaan aiemmin käyneet katsomassa yhtään peliä, mutta ilmoittivat että olisihan se kivaa vaihtelua tulla kesällä katsomaan pesistä, kertoi Ranne.

- Vastaanotto ilmaiselle vaihdolle oli positiivinen ja moni kysyikin että saako tämän todella veloituksetta, Torkki lisäsi.

 

Helatorstaina lyödään Superpesiskausi käyntiin

 

Raumalla pesäpallokausi starttaa heti toukokuun alussa. Rauman Lukon nimellä ja väreillä naisten Superpesistä pelaava seuran edustusjoukkue aloittaa kotiottelut helatorstaina 9. toukokuuta. Vastustajaksi Otanlahden pesäpallokentälle saapuu sarjanousija Roihu Helsingistä.

Tyttöjen Superpesiksen hallitseva Suomen mestari Fera aloittaa tosipelit jo viikkoa aiemmin. Feran B-tytöt kohtaavat saman seuran kakkosjoukkueen, joten tiedossa on todellinen paikallistaisto.

Raumalaisen pesäpalloilun talvi sujui mainiosti, sillä kumpikin edellä mainittu joukkue nappasi talviturnauksesta mitalit. Pesäpallon talvikaudella pelattava arvostettu Halli-SM-turnaus toi edustusjoukkue Lukolle pronssimitalit ja Fera puolestaan uusi viimevuotisen temppunsa ja otti kultaa.

 

Feran ja Intersportin kaikille avoin seurailta

 

Fera ja Rauman Intersport kutsuvat kaikki pesäpallon ystävät seurailtaan tiistaina 16. huhtikuuta. Kello 18:00 Intersportin tiloissa kauppakeskus K-citymarketissa järjestettävässä tilaisuudessa on tarjolla kahvia, pikkusuolaista ja totta kai tarjouksia talo täynnä.

Tilaisuus on kaikille avoin ja paikalle toivotaankin pesäpallon ystäviä runsain mitoin. Paikalla on myös Rauman Lukon naisten Superpesisjoukkueen pelaajia, joilta voit tulla kyselemään kevätkuulumisia. Tilaisuudessa ovat edustettuina myös Puma ja Karhu. Tervetuloa!

Matti Airola, Fera ry

Lue lisää seuraillasta - klikkaa tästä ja lataa PDF.

© Fera 2020

Mr Jones
FresCo
Hyvinvoinnin Walimo
OP Länsi-Suomi
Jalonen Yhtiöt
Wanhan Rauman Kellari
Gutz
Karhu
Rauman kaupunki
TVO
Lyttylän Liikenne
Konttorimix Oy
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Lukko
Lähitapiola
Euroports
Rauman Pihapojat
Noname
Lääkärikeskus Minerva
Sata-Seri oy
RTK-palvelu
Kivikylän
KollanPojat
Topteam
Posiva
Suomen Sairaalatukku
RaumHair
Keula
Raumaster
Friski
Olvi
Rauman Tehopakkaus
Pyörä Nurmi
Alfa Laval
Tallbo Ravintolat
Timantti Nieminen
Kotipizza Wanha Rauma
Rauman Satama
Satasairaala
Ravintola Kapteenin Huone
Kuntomax