Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

25.9.2021

Feran Halli-SM-taival tyssäsi alkuturnaukseen – Pesäkarhut jatkoon C-lohkosta

Jaa sisältö:

Lauantaina 16.2. pelattiin Talviharjoitteluhallilla naisten Halli-SM:n lohko C:n alkuturnaus. Feran kotietu siivitti raumalaiset kolmen joukkueen turnauksessa toiselle sijalle, mutta lopputurnauspaikkaa sillä ei lunastettu; maaliskuussa Porissa pelattavaan lopputurnaukseen etenevät ainoastaan lohkovoittajat.

– Positiivinen kuva turnauksesta silti jäi. Näimme, että suunta on oikea ajatellen tulevaa kautta, kapteeni Miia Tervonen sanoo.

Turnauksen voittoa juhlikin juuri Porin Pesäkarhut. Se oli samalla ensimmäinen naisten lopputurnauspaikkansa varmistanut joukkue. Finaalipelien emännöinti ei olisi tietänyt porilaisille varmaa paikkaa lopputurnauksessa. C-lohkon voitto varmistui vasta lauantain päätösottelussa, Pori–Fera-pelissä, sillä alkuturnauksen kolmas joukkue, Mynämäki, oli aiemmin hävinnyt molemmille.

Päivän avausottelussa Mynämäkeä vastaan Fera oli koko ottelun ajan niskan päällä ja onnistuikin kotiuttamaan neljästi. Yksi juoksu syntyi lisäksi harhaheitolla. Mynämäki onnistui juoksun teossa kerran. Pelin loppulukemat olivat 2–0 (3–1, 2–0).

Satakunnan halliderbyssä porilaiset ottivat puolestaan ohjat käsiinsä ja jättivät Feran tylysti nollille. 2–0 (4–0, 1–0) -päättyneen ottelun kolmostilanteet jakautuivat 8–5 Pesäkarhujen hyväksi.

– Lataus peliin jäi vaisummaksi kuin aamulla. Se vaikutti sisäpeliin – emme saaneet niin laadukkaita lyöntejä kuin Mynämäkeä vastaan, Tervonen summaa.

Turnauksen pirteimpiä onnistujia Feralta olivat Tervonen (3 tuotua) ja lukkarina häärinyt Jasmin Andreasen.

Fera–Mynämäki-ottelun lyöntijärjestys ja tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33354t
Pori–Fera-ottelun lyöntijärjestys ja tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33356t

© Fera 2021

Oras
Euroports
Satasairaala
Ermail Oy
Posiva
Rauman Satama
Lyttylän Liikenne
Topteam
Kaiku HR
Olvi
Timantti Nieminen
Karhu
Keula
Velec Oy
Jalonen Yhtiöt
Hotelli Vanha Rauma
Sata-Seri oy
Rauman Tehopakkaus
Noname
Mr Jones
TVO
RTK-palvelu
Rauman Pihapojat
KollanPojat
Kivikylän
Wanhan Rauman Kellari
Pyörä Nurmi
Alfa Laval
Lääkärikeskus Minerva
FresCo
Ravintola Kapteenin Huone
Kuntomax
OP Länsi-Suomi
Suomen Sairaalatukku
Lähitapiola
Cafe Sali
K3Oy
RaumHair
Rauman Juku Oy
Rauman Lukko
Kongsberg
Raumaster
Rauman Sammutin
Rauman kaupunki
Gutz