Seuraava kotiottelu

22.08.2019

17:30
Fera_B
Lapuan_Virkia

Feran Halli-SM-taival tyssäsi alkuturnaukseen – Pesäkarhut jatkoon C-lohkosta

Jaa sisältö:

Lauantaina 16.2. pelattiin Talviharjoitteluhallilla naisten Halli-SM:n lohko C:n alkuturnaus. Feran kotietu siivitti raumalaiset kolmen joukkueen turnauksessa toiselle sijalle, mutta lopputurnauspaikkaa sillä ei lunastettu; maaliskuussa Porissa pelattavaan lopputurnaukseen etenevät ainoastaan lohkovoittajat.

– Positiivinen kuva turnauksesta silti jäi. Näimme, että suunta on oikea ajatellen tulevaa kautta, kapteeni Miia Tervonen sanoo.

Turnauksen voittoa juhlikin juuri Porin Pesäkarhut. Se oli samalla ensimmäinen naisten lopputurnauspaikkansa varmistanut joukkue. Finaalipelien emännöinti ei olisi tietänyt porilaisille varmaa paikkaa lopputurnauksessa. C-lohkon voitto varmistui vasta lauantain päätösottelussa, Pori–Fera-pelissä, sillä alkuturnauksen kolmas joukkue, Mynämäki, oli aiemmin hävinnyt molemmille.

Päivän avausottelussa Mynämäkeä vastaan Fera oli koko ottelun ajan niskan päällä ja onnistuikin kotiuttamaan neljästi. Yksi juoksu syntyi lisäksi harhaheitolla. Mynämäki onnistui juoksun teossa kerran. Pelin loppulukemat olivat 2–0 (3–1, 2–0).

Satakunnan halliderbyssä porilaiset ottivat puolestaan ohjat käsiinsä ja jättivät Feran tylysti nollille. 2–0 (4–0, 1–0) -päättyneen ottelun kolmostilanteet jakautuivat 8–5 Pesäkarhujen hyväksi.

– Lataus peliin jäi vaisummaksi kuin aamulla. Se vaikutti sisäpeliin – emme saaneet niin laadukkaita lyöntejä kuin Mynämäkeä vastaan, Tervonen summaa.

Turnauksen pirteimpiä onnistujia Feralta olivat Tervonen (3 tuotua) ja lukkarina häärinyt Jasmin Andreasen.

Fera–Mynämäki-ottelun lyöntijärjestys ja tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33354t
Pori–Fera-ottelun lyöntijärjestys ja tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/onlineottelu.py?data=30-2-0&id=33356t

© Fera 2019

Posiva
Rauman Lukko
Rauman Satama
Hollming
Friski
Rauman Pihapojat
Fazer
Karhu
FresCo
Rauman Tehopakkaus
Kongsberg
Jalonen Yhtiöt
Lähitapiola
Satasairaala
Lyttylän Liikenne
Sata-Seri oy
Noname
Wanhan Rauman Kellari
Hovi Sale
Tallbo Ravintolat
Suomen Sairaalatukku
Marva Media
Euroports
Hotelli Vanha Rauma
TVO
Lääkärikeskus Minerva
S-keula
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
KollanPojat
Rauman Offsetpaino
Timantti Nieminen
OP Länsi-Suomi
Pyörä Nurmi
Remonttirauma
Alfa Laval
Kivikylän
Työvaatetalo
Velec Oy
RTK-palvelu
Rauman kaupunki
Topteam