Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Feran E1-joukkueen harjoituksissa tahtipuikkoa heiluttivat vieraat naiset

Rauman talviharjoitteluhallissa nähtiin Feran E1-joukkueen harjoituksissa eriskummallisia asioita. Joukkuetta luotsaavat Juha Mäkinen ja Tomi Mattila olivat sivustaseuraajien rooleissa, kun treenejä vetivät Lapuan Virkiän pelaajat Jenna Kammi-Rahnasto ja Enni Kylä-Kause.


Virkiän pelaajat Kammi-Rahnasto ja Kylä-Kause asuvat kumpikin Raumalla, jolla on totta kai erityiseen harjoituskertaan vaikutuksensa. Tapaus sai kuitenkin alkunsa naisten omasta kiitollisuuden halusta.

- Olemme koko talven lyöneet tuossa nurkassa tämän joukkueen vuorolla. Hieman se on tilaa vienyt mutta aina se on sopinut, että olemme tulleet harjoittelemaan tänne, kertoi Virkiän lukkari Jenna Kammi-Rahnasto.

- Ollaan eri seurasta mutta silti tuntuu, että ollaan samaa pesisperhettä. Meille ollaan aina oltu todella ystävällisiä täällä Raumalla, Kammi-Rahnasto jatkoi.

Feran juniorijoukkueen valmennuskaksikolle naisten idea harjoitusten vetämisestä tuli niin sanotusti puskista.

- Positiivinen yllätys oli, kun tytöt ehdottivat tätä. Tämä oli ihan puhtaasti heidän ideansa. Onhan se esimerkiksi lyöntitreenissä hieman eri asia jos valmentaja sanoo, että miten lyödään tai nyt, kun sen sanoo Enni Kylä-Kause, Feran E1-joukkueen valmentaja Tomi Mattila naureskeli.

- Viimeksi puheltiin Jennan kanssa, että voitaisiin tulla pitämään nämä harjoitukset joukkueelle, kun meille ollaan aina oltu niin ystävällisiä, idean synnystä kertoi vielä viime kaudella Rauman Lukon paitaa kantanut Enni Kylä-Kause.

Matti Airola, Fera ry

© Fera 2020

Olvi
Pyörä Nurmi
Rauman Satama
Timantti Nieminen
RaumHair
Posiva
Mr Jones
Alfa Laval
Lähitapiola
RTK-palvelu
Rauman Tehopakkaus
FresCo
Gutz
KollanPojat
Noname
TVO
Satasairaala
Rauman kaupunki
Wanhan Rauman Kellari
Kuntomax
Tallbo Ravintolat
Ravintola Kapteenin Huone
Lyttylän Liikenne
Euroports
Kotipizza Wanha Rauma
Karhu
OP Länsi-Suomi
Hotelli Vanha Rauma
Jalonen Yhtiöt
Keula
Rauman Lukko
Topteam
Lääkärikeskus Minerva
Hyvinvoinnin Walimo
Konttorimix Oy
Kivikylän
Raumaster
Friski
Rauman Pihapojat
Suomen Sairaalatukku
Sata-Seri oy