Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Fera voittoon kärkiottelussa kauden parhaalla suorituksella

Tyttöjen Superpesiksen Fera pelasi toisen kotiottelun kahden päivän sisään. Edellisenä iltana Otanlahden kentällä rennolla pelillä Pöytyän Urheilijat murskannut raumalaisjoukkue löi lisää puita kamiinaan ja käytännössä juoksi Roihun yli.


- Kauden paras peli. Niin sisällä kuin ulkonakin, summasi pelinjohtaja Mika Takalahti.

Sarjaohjelma oli asettanut Feralle hieman haastetta, sillä edellisenä päivänä joukkue järjesti todelliset juoksujuhlat ja perjantaina tiedossa oli ennakkoon tasaisempi matsi. Torstain ottelussa Otanlahdessa kaatui Pöytyän Urheilijat yhteisjuoksuin 24-3.

Fera ei antanut väärille ajatuksille sijaa otteluun valmistautumisessa ja loistavat suoritukset ulkopelissä sekä sisäpelissä varmistivat joukkueelle selvän voiton lukemin 2-0 (7-1, 8-1). Roihulla ei ollut käytännössä ottelussa mitään mahdollisuuksia, mistä kertoo myös kolmostilanteiden määrä. Tilastoihin kirjattiin tylyt lukemat 28-9.

- Edellinen peli anto mielestäni hyvät lähtökohdat matsiin. Saimme torstaina oman sisäpelin rullaamaan, mikä toi uskoa omaan tekemiseen tänään, illan ykköspalkittu Iida Ranne kertoi.

- Kopissa painotettiin, että Roihu on kova vastus eikä saa lähteä takki auki. Valmistautuminen onnistui hyvin koko joukkueelta ja pelasimme tähän mennessä kauden parhaan pelin niin sisällä kuin ulkona, Ranne jatkoi.

 

Tulosta jälleen laajalla rintamalla

 

Toistuvasti Feran kauden otteluissa on nähty onnistumisia todella laajalla rintamalla. Perjantainakin mailassa kotiutusten arvoisesti onnistui peräti kahdeksan eri pelaajaa. Yksi syy kovaan kotiutusprosenttiin on joukkueen juoksuvoima kentän puolella, aina ei tarvitse kotiutuslyönnin olla aivan täydellinen ja etenijä ehtii silti kotipesään ennen palloa.

Suurimmat lukemat tilastoihin kirjasivat Minttu Mäkinen ja Janika Lipsula, jotka kumpikin löivät neljä juoksua. Kentän puolella nopeimpia olivat ykköskärjen Iida Ranne ja Ida Henriksson. Molemmat toivat kolme juoksua. Kahteen tuotuun juoksuun ylsivät Linda Lehtonen, Milla Torkki, Ilona Korsoff ja Kati Tanhua.

Matti Airola, Fera ry
 

Fera B1 vs. Roihu B 2-0 (7-1, 8-1). Tilastoihin tästä.

Valokuvia ottelusta löydät Juha Koivulan galleriasta, klikkaa tästä.
 

© Fera 2020

Alfa Laval
Posiva
Ravintola Kapteenin Huone
Satasairaala
Gutz
FresCo
OP Länsi-Suomi
Rauman Lukko
RaumHair
Karhu
Topteam
Tallbo Ravintolat
Rauman Satama
Euroports
Olvi
Wanhan Rauman Kellari
Lääkärikeskus Minerva
Hyvinvoinnin Walimo
Jalonen Yhtiöt
Konttorimix Oy
Mr Jones
Raumaster
Pyörä Nurmi
Lähitapiola
Suomen Sairaalatukku
Sata-Seri oy
Noname
Kivikylän
Rauman Tehopakkaus
Rauman kaupunki
Hotelli Vanha Rauma
Timantti Nieminen
Keula
Kotipizza Wanha Rauma
TVO
KollanPojat
Friski
Kuntomax
RTK-palvelu
Lyttylän Liikenne
Rauman Pihapojat