Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Fera voitti vuoden 2013 tyttöjen Superpesiksen Halli-SM-turnauksen!

Raumalainen Fera oli jälleen joukkueista vahvin. Syksyllä tyttöjen Superpesiksen mestarit lähtivät talvikauden huipennukseen hakemaan mitaleista kirkkainta. Raumalaisjoukkue sai haluamansa, kun se nappasi jo kolmannen perättäisen hallimestaruuden B-tytöissä.


Kovimman vastuksen turnauksessa Feralle antoi Seinäjoen Maila-Jussit. Finaalissa mainiota ulkopeliä esittänyt Maila-Jussit joutui kuitenkin lopulta nöyrtymään raumalaisten nopeuden edessä. Finaalin avausjakso pelattiin vielä tasan 2-2, mutta toisella jaksolla Fera ei antanut vastustajalleen kunnolla edes mahdollisuuksia taistella voitosta. Mestaruus ratkesi toisen jakson päätyttyä raumalaisille juoksuin 2-0.

Tunnelmat raumalaisleirissä olivat ymmärrettävästikin riehakkaat finaalin jälkeen. Tavoiteasettelu turnaukseen Feran joukkueella oli täysin selvä.

- No tämä on aivan mahtavaa! Alusta asti oli selvää että finaaliin mennään ja kultaa lähdetään hakemaan turnauksesta, Feran ykköskärjen tuulennopea Iida Ranne hehkutti.

- Luotettiin omaan tekemiseen alusta asti, vaikka joukkue onkin eri kun viime vuonna. Talvi ollaan tätä varten treenattu ja nyt saatiin palkkio siitä!

Feran B-tytöt ottivat viime vuonna tuplakultaa – joukkue saalisti hallimestaruuden talvella ja kesällä suurimpana kruununa tyttöjen Superpesiksen Suomen mestaruuden. Tavoite on sama tällekin vuodelle.

- Kesällä jatketaan samaan tyyliin kuin tähänkin asti. Mitalia lähdetään hakemaan ja tietysti kirkkainta sellaista! Iida Ranne täräytti.

 

Hopea Seinäjoelle ja pronssi Ouluun

 

Halli-SM-lopputurnauksen muut mitalijoukkueet olivat vakuuttavia otteita kumpikin tahoillaan esittäneet Seinäjoen Maila-Jussit ja Oulun Lippo Juniorit.

Maila-Jussien joukkueen taival finaaliin kulki voitosta toiseen. Matkalla kaatuivat Pesäkarhut Porista, Oulunsalon Vasama ja lopulta turnauksessa pronssia napannut Oulun Lippo Juniorit. Ennen finaalia ainut pistemenetys sattui kun joukkue pelasi tasan avausjakson Pesäkarhuja vastaan pelatussa ottelussa.

Oululaisten tie pronssiotteluun ei ollut yhtä voitokas ja panosta riitti rutkasti vielä sunnuntaille. Avauspäivänä joukkue kärsi Maila-Jusseille tappion ja voitti ”pohjoisen taistossa” Oulunsalon Vasaman. Sunnuntaina pronssipelipaikka ratkesi kotiutuslyöntikilpailuun asti venyneessä ottelussa Pesäkarhuja vastaan. Oulun varsin nuori joukkue voi olla siitäkin syystä tyytyväinen mitaliin, että 600 kilometrin kotimatka Raumalta Ouluun lyheni varmasti voiton myötä.

Vuoden 2013 Halli-SM-lopputurnauksen järjestänyt Fera onnittelee mitalisteja!
Matti Airola, Fera ry

SUNNUNTAIN TULOKSET:

Jyväskylä-Rauma 0-2 (2-7, 1-5)
Seinäjoki-Oulunsalo 2-0 (5-0, 5-1)
Vimpeli-Kankaanpää 2-1 (7-1, 1-4, 4-3)
Pori-Oulu 1-2 (1-4, 4-1, 2-3)
Oulu-Jyväskylä 2-0 (3-2, 4-0) PRONSSIOTTELU
Rauma-Seinäjoki 1-0 (2-2, 2-0) FINAALI

TYTTÖJEN SUPERPESIKSEN
HALLI-SM-LOPPUTURNAUS 2013


1. Rauma, kultaa
2. Seinäjoki, hopeaa
3. Oulu, pronssia

-------------------------
4. Jyväskylä
5. Vimpeli
6. Oulunsalo
7. Pori
8. Kankaanpää

Lauantaipäivän otteluista raporttia, klikkaamalla tästä

Turnauksen tulospalvelun löydät tästä linkistä


Seuran valokuvaaja Juha Koivula oli avauspäivänä paikalla. Klikkaa tästä kotijoukkuepainotteiseen galleriaan!
 

 

 

© Fera 2020

Kivikylän
Tallbo Ravintolat
Mr Jones
Noname
Lääkärikeskus Minerva
Wanhan Rauman Kellari
RaumHair
Rauman Pihapojat
Rauman Tehopakkaus
Euroports
Alfa Laval
Timantti Nieminen
Jalonen Yhtiöt
Rauman Lukko
Suomen Sairaalatukku
Ravintola Kapteenin Huone
Sata-Seri oy
Hotelli Vanha Rauma
Raumaster
Lähitapiola
Satasairaala
Konttorimix Oy
TVO
Gutz
Hyvinvoinnin Walimo
Kuntomax
KollanPojat
Friski
FresCo
Topteam
OP Länsi-Suomi
Pyörä Nurmi
Keula
Rauman Satama
RTK-palvelu
Rauman kaupunki
Olvi
Karhu
Posiva
Kotipizza Wanha Rauma
Lyttylän Liikenne