Seuraava kotiottelu

17.07.2020

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

19.07.2020

13:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

02.08.2020

17:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

07.08.2020

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Fera voitti Vihdin Pallon näytöstyyliin

Tyttöjen Superpesiksessä hyvällä rutiinitasolla voitosta toiseen matkaava Feran B1-joukkue nappasi helpohkon voiton maanantai-iltana Vihdin Pallosta. Lopulta lukemiin 2-0 (10-2, 4-0) päättyneessä ottelussa vastustajalle ei jätetty käytännössä mitään mahdollisuuksia.


Tyttöjen Superpesistä: Fera B1 vs. ViPa B 2-0 (10-2, 4-0). Tilastoihin tästä.


Kotijoukkueen peli toimi jälleen todella hienosti tilastojen valossa, sillä Vihdin Pallolla oli koko ottelussa vain viisi kolmostilannetta, joista joukkue teki yhteensä kaksi juoksua. Vastaavasti Feran lukemat olivat 27 kolmostilannetta ja 14 juoksua.

Feran kapteeni Ida Henriksson toi huimat viisi juoksua, mutta näki että joukkueen pelissä on silti vielä rutkasti parannettavaa.

- Sisäpelissä oli ehkä hieman huolimattomuutta. Varsinkin vaihtolyönnit menivät useasti laittomiksi, Henriksson pohti.

- Kotiutuksissa kuitenkin oli rohkeita yrityksiä. Esimerkiksi varsilyöntejä kotiutustilanteissa ynnä muita, joissa sitten toteutus jäi vähän uupumaan, vaikka ajatus oli hieno, kapteeni antoi tunnustusta joukkueelleen.

Myös ulkopelissä joukkueella on vielä hieman petrattavaa, vaikka Vihti ei loppuun asti saanutkaan tilanteita luotua. Tietty vuoristoratamainen suorittaminen sai Henrikssoninkin huomion.

- Peli oli hieman vaihtelevaa. Välillä meni esimerkiksi ulkopelissä todella hienosti ja saatiin palot helposti aikaiseksi, mutta välillä oli hankalampaa, ”Ippe” pohti.

 

Tilastoissa tuttuja nimiä sekä yksi debytantti

 

Ottelun tilastoihin merkittiin tuttuja nimiä isoilla lukemilla. Mailan varressa parhaiten suoriutuivat Minttu Mäkinen ja Janika Lipsula lyöden kumpikin kolme juoksua, sekä Essi Maikola ja Juulia Kuusio lyöden kaksi. Kuusion ilta oli muutenkin varsin vakuuttava, sillä kahden lyödyn lisäksi pelaajalle merkittiin myös kaksi tuotua juoksua ja täyden 100 % onnistuminen kärkilyönneissä.

Kentän puolella Kuusion kahden ja Henrikssonin viiden tuodun juoksun lisäksi tilastojaan kaunistelivat Kati Tanhua kolmella juoksulla sekä Iida Ranne ja Ilona Korsoff kahdella tuodulla juoksulla.

Ottelussa nähtiin myös odottamattomassa roolissa debyytti oman seuran naiselta. Kakkospelinjohtajaksi illan taistoon nostettiin mm. Ykköspesistä tällä kaudella seurayhteistyön kautta Laitilan Jyskeen paidassa pelaava Katja Felin.

- Minun mielestäni ”Gälli” suoriutui debyytistä varsin mallikkaasti! Ja kun hän on aika kova suustaan, niin matsissa tuli hyviä heittoja vastustajille. Hyvin Katja otti homman haltuun, naureskeli illan ykköspalkittu Juulia Kuusio.

Matti Airola, Fera ry

Valokuvia ottelusta Juha Koivulan galleriassa. Klikkaa tästä!

© Fera 2020

Wanhan Rauman Kellari
FresCo
Konttorimix Oy
RaumHair
Sata-Seri oy
Alfa Laval
Lähitapiola
Topteam
Rauman Lukko
Rauman Satama
Kuntomax
Tallbo Ravintolat
RTK-palvelu
Keula
Hotelli Vanha Rauma
Suomen Sairaalatukku
Pyörä Nurmi
TVO
Euroports
Jalonen Yhtiöt
Lääkärikeskus Minerva
Olvi
Noname
OP Länsi-Suomi
Rauman kaupunki
Friski
Posiva
KollanPojat
Gutz
Rauman Tehopakkaus
Timantti Nieminen
Kivikylän
Karhu
Ravintola Kapteenin Huone
Raumaster
Hyvinvoinnin Walimo
Rauman Pihapojat
Kotipizza Wanha Rauma
Lyttylän Liikenne
Mr Jones
Satasairaala