Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.11.2019

Fera voitti Vihdin Pallon näytöstyyliin

Tyttöjen Superpesiksessä hyvällä rutiinitasolla voitosta toiseen matkaava Feran B1-joukkue nappasi helpohkon voiton maanantai-iltana Vihdin Pallosta. Lopulta lukemiin 2-0 (10-2, 4-0) päättyneessä ottelussa vastustajalle ei jätetty käytännössä mitään mahdollisuuksia.


Tyttöjen Superpesistä: Fera B1 vs. ViPa B 2-0 (10-2, 4-0). Tilastoihin tästä.


Kotijoukkueen peli toimi jälleen todella hienosti tilastojen valossa, sillä Vihdin Pallolla oli koko ottelussa vain viisi kolmostilannetta, joista joukkue teki yhteensä kaksi juoksua. Vastaavasti Feran lukemat olivat 27 kolmostilannetta ja 14 juoksua.

Feran kapteeni Ida Henriksson toi huimat viisi juoksua, mutta näki että joukkueen pelissä on silti vielä rutkasti parannettavaa.

- Sisäpelissä oli ehkä hieman huolimattomuutta. Varsinkin vaihtolyönnit menivät useasti laittomiksi, Henriksson pohti.

- Kotiutuksissa kuitenkin oli rohkeita yrityksiä. Esimerkiksi varsilyöntejä kotiutustilanteissa ynnä muita, joissa sitten toteutus jäi vähän uupumaan, vaikka ajatus oli hieno, kapteeni antoi tunnustusta joukkueelleen.

Myös ulkopelissä joukkueella on vielä hieman petrattavaa, vaikka Vihti ei loppuun asti saanutkaan tilanteita luotua. Tietty vuoristoratamainen suorittaminen sai Henrikssoninkin huomion.

- Peli oli hieman vaihtelevaa. Välillä meni esimerkiksi ulkopelissä todella hienosti ja saatiin palot helposti aikaiseksi, mutta välillä oli hankalampaa, ”Ippe” pohti.

 

Tilastoissa tuttuja nimiä sekä yksi debytantti

 

Ottelun tilastoihin merkittiin tuttuja nimiä isoilla lukemilla. Mailan varressa parhaiten suoriutuivat Minttu Mäkinen ja Janika Lipsula lyöden kumpikin kolme juoksua, sekä Essi Maikola ja Juulia Kuusio lyöden kaksi. Kuusion ilta oli muutenkin varsin vakuuttava, sillä kahden lyödyn lisäksi pelaajalle merkittiin myös kaksi tuotua juoksua ja täyden 100 % onnistuminen kärkilyönneissä.

Kentän puolella Kuusion kahden ja Henrikssonin viiden tuodun juoksun lisäksi tilastojaan kaunistelivat Kati Tanhua kolmella juoksulla sekä Iida Ranne ja Ilona Korsoff kahdella tuodulla juoksulla.

Ottelussa nähtiin myös odottamattomassa roolissa debyytti oman seuran naiselta. Kakkospelinjohtajaksi illan taistoon nostettiin mm. Ykköspesistä tällä kaudella seurayhteistyön kautta Laitilan Jyskeen paidassa pelaava Katja Felin.

- Minun mielestäni ”Gälli” suoriutui debyytistä varsin mallikkaasti! Ja kun hän on aika kova suustaan, niin matsissa tuli hyviä heittoja vastustajille. Hyvin Katja otti homman haltuun, naureskeli illan ykköspalkittu Juulia Kuusio.

Matti Airola, Fera ry

Valokuvia ottelusta Juha Koivulan galleriassa. Klikkaa tästä!

© Fera 2019

Lähitapiola
TVO
OP Länsi-Suomi
Karhu
Posiva
Hovi Sale
Suomen Sairaalatukku
Satasairaala
Timantti Nieminen
Marva Media
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Työvaatetalo
Friski
Velec Oy
Topteam
Kivikylän
Hotelli Vanha Rauma
KollanPojat
S-keula
Lääkärikeskus Minerva
Noname
FresCo
Tallbo Ravintolat
Sata-Seri oy
Rauman kaupunki
Pyörä Nurmi
Fazer
Jalonen Yhtiöt
Euroports
Lyttylän Liikenne
Alfa Laval
Remonttirauma
Rauman Tehopakkaus
RTK-palvelu
Wanhan Rauman Kellari
Kongsberg
Rauman Offsetpaino
Rauman Satama
Rauman Lukko
Rauman Pihapojat
Hollming