Seuraava kotiottelu

21.07.2019

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

31.07.2019

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

04.08.2019

17:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

Fera vei äitienpäivän trillerin: ”Toni käski ottaa aivot mukaan peliin”

Jaa sisältö:

Fera varmisti ensimmäiset sarjapisteensä sunnuntaina, kun Kempeleen Kiri kaatui tiukan väännön jälkeen jaksoin 1–0 (1–1, 3–2).

Tilanteiden luomisen vaikeus piinasi kumpaakin joukkuetta avausjaksolla. Sekä kolmostilanteet (6–6) että juoksut (1–1) menivät tasan; neljännen aloittavalla Meea Lehtinen löi Miia Tervosen kotiin ja saman vuoroparin tasoittavalla Kempeleen Inka Ronkainen juoksi kotiin Emmi Särkiojan lyönnistä.

Toisen jakson Fera aloitti ryminällä. Ensimmäisen vuoroparin lopettavalla Niina Nukarinen ja Lehtinen löivät juoksun naiseen ja kotiin tulivat Kati Tanhua ja Tervonen. Kempele onnistui viimeisellä lyöntivuorollaan kahdella palolla tasoittamaan tilanteeksi 2–2. Neljännen tasoittavalle Fera teki muutaman viilauksen lyöntijärjestykseen, mikä tuottikin tulosta: jokeripaidat päälleen pukeneet Lehtinen ja Tervonen varmistivat kauden ensimmäiset sarjapisteet raumalaisille: Lehtinen löi ja Tervonen toi.

– Avausjaksolla me sössimme sisäpelissä kaiken: huudettiin oikeita syöttöjä vääräksi ja lyötiin, mutta ei menty kentälle. Tauolla Toni (Ojala, Feran pelinjohtaja) käski ottaa aivot peliin mukaan. Sen siivittämänä saimmekin rakennettua toisella jaksolla tilanteita rauhallisesti, Feran ykköspalkittu Meea Lehtinen totesi pelin jälkeen.

Kolmostilanteet merkattiin kotijoukkueelle 13–11. Jasmin Andreasen sai ensimmäisenä Feran pelaajana kunnian kantaa seuraavassa ottelussa Ruudun tähtimerkkiä, joka jaetaan jokaisessa superpesisottelussa kentän parhaalle ulkopelaajalle.

Seuraavan kerran Fera on tositoimissa keskiviikkona Lappeenrannassa. Ottelua voi kuunnella suorana ja ilmaiseksi osoitteessa radiodynamo.fi.

 

Palkitut:

Fera: Meea Lehtinen I, Jenna Siira II
Kempele: Emmi Särkioja I, Inka Ronkainen II

© Fera 2019

Euroports
Rauman Pihapojat
Rauman Offsetpaino
Noname
Remonttirauma
Topteam
Hotelli Vanha Rauma
Marva Media
Sata-Seri oy
Tallbo Ravintolat
Rauman Tehopakkaus
Friski
Hovi Sale
FresCo
Fazer
Lähitapiola
Rauman kaupunki
Posiva
Jalonen Yhtiöt
Karhu
RTK-palvelu
KollanPojat
TVO
Työvaatetalo
Rauman Satama
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Timantti Nieminen
Kivikylän
Suomen Sairaalatukku
Pyörä Nurmi
Satasairaala
Rauman Lukko
Wanhan Rauman Kellari
Lääkärikeskus Minerva
Alfa Laval
OP Länsi-Suomi
Velec Oy
Hollming
Lyttylän Liikenne
Kongsberg
S-keula