Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

17.1.2020

Fera uudistaa organisaatiotaan – toiminnanjohtajamallilla halutaan turvata seuran kokonaisvaltainen kehittäminen nyt ja tulevaisuudessa

Jaa sisältö:

Fera ry kävi elokuun alussa YT-neuvottelut liittyen organisaatiomuutokseen, jonka on tarkoitus tulla voimaan jo alkusyksystä. YT-neuvotteluiden seurauksena myyntipäällikön toimenkuva seurassa lakkautetaan ja tilalle aiotaan palkata toiminnanjohtaja.

Myyntipäällikön tehtäviä hoitaneen Jarkko Kupiaisen työpanokseen ja -tulokseen ollaan seurassa oltu tyytyväisiä. Jokinen haluaakin painottaa, että ratkaisuun päädyttiin puhtaasti toiminnallisista syistä.

– Myynti on ollut tähän asti myyntipäällikön vastuulla, mutta seuran kokonaisvaltainen kehittäminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Feran tulevaisuuden ja toiminnan kannalta tällainen organisoituminen ei mahdollista pitkäjänteistä kehittymistä. Seuran koon huomioiden, toiminnanjohtajavetoinen organisoitumismalli on tässä kohtaa järkevin vaihtoehto.

Fera aloittaa toiminnanjohtajan haun lähipäivinä. Edellisen kerran toiminnanjohtajan titteliä Ferassa on kantanut Hannele Töyrylä-Jokinen, joka siirtyi Feran toimistolta muihin tehtäviin maaliskuussa 2018.

– Nyt, kun olemme olleet reilun vuoden verran ilman toiminnanjohtajaa, olemme vakuuttuneita, että toiminnanjohtajamalli toimii parhaiten Ferassa, Jokinen sanoo.

 

Lisätietoja:

Fera ry:n puheenjohtaja
Sanna-Leena Jokinen
044 251 7245

 

 

© Fera 2020

Hovi Sale
Noname
Kivikylän
Alfa Laval
Karhu
Satasairaala
Euroports
KollanPojat
Velec Oy
Tallbo Ravintolat
Wanhan Rauman Kellari
Topteam
Rauman Pihapojat
Lähitapiola
Timantti Nieminen
Jalonen Yhtiöt
Rauman Offsetpaino
Remonttirauma
Rauman Lukko
Kongsberg
Pyörä Nurmi
Rauman Satama
TVO
Fazer
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Marva Media
Friski
Rauman kaupunki
Lyttylän Liikenne
Työvaatetalo
Posiva
Sata-Seri oy
Rauman Tehopakkaus
Lääkärikeskus Minerva
RTK-palvelu
Hotelli Vanha Rauma
Suomen Sairaalatukku
FresCo
OP Länsi-Suomi
Hollming
S-keula