Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

3.12.2021

Fera uudistaa organisaatiotaan – toiminnanjohtajamallilla halutaan turvata seuran kokonaisvaltainen kehittäminen nyt ja tulevaisuudessa

Jaa sisältö:

Fera ry kävi elokuun alussa YT-neuvottelut liittyen organisaatiomuutokseen, jonka on tarkoitus tulla voimaan jo alkusyksystä. YT-neuvotteluiden seurauksena myyntipäällikön toimenkuva seurassa lakkautetaan ja tilalle aiotaan palkata toiminnanjohtaja.

Myyntipäällikön tehtäviä hoitaneen Jarkko Kupiaisen työpanokseen ja -tulokseen ollaan seurassa oltu tyytyväisiä. Jokinen haluaakin painottaa, että ratkaisuun päädyttiin puhtaasti toiminnallisista syistä.

– Myynti on ollut tähän asti myyntipäällikön vastuulla, mutta seuran kokonaisvaltainen kehittäminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Feran tulevaisuuden ja toiminnan kannalta tällainen organisoituminen ei mahdollista pitkäjänteistä kehittymistä. Seuran koon huomioiden, toiminnanjohtajavetoinen organisoitumismalli on tässä kohtaa järkevin vaihtoehto.

Fera aloittaa toiminnanjohtajan haun lähipäivinä. Edellisen kerran toiminnanjohtajan titteliä Ferassa on kantanut Hannele Töyrylä-Jokinen, joka siirtyi Feran toimistolta muihin tehtäviin maaliskuussa 2018.

– Nyt, kun olemme olleet reilun vuoden verran ilman toiminnanjohtajaa, olemme vakuuttuneita, että toiminnanjohtajamalli toimii parhaiten Ferassa, Jokinen sanoo.

 

Lisätietoja:

Fera ry:n puheenjohtaja
Sanna-Leena Jokinen
044 251 7245

 

 

© Fera 2021

Noname
Satasairaala
Rauman Sammutin
Kaiku HR
Kuntomax
Alfa Laval
Sata-Seri oy
Rauman Juku Oy
Rauman Lukko
Rauman Pihapojat
Mr Jones
Rauman Tehopakkaus
Gutz
Cafe Sali
KollanPojat
Rauman Satama
Lyttylän Liikenne
RTK-palvelu
Rauman kaupunki
Kongsberg
Velec Oy
Hotelli Vanha Rauma
RaumHair
Lääkärikeskus Minerva
K3Oy
Raumaster
Ravintola Kapteenin Huone
Karhu
Timantti Nieminen
Lähitapiola
Olvi
Kivikylän
Ermail Oy
TVO
Posiva
Pyörä Nurmi
Keula
Suomen Sairaalatukku
Wanhan Rauman Kellari
Jalonen Yhtiöt
Oras
OP Länsi-Suomi
Euroports
FresCo