Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.10.2019

Fera uudistaa organisaatiotaan – toiminnanjohtajamallilla halutaan turvata seuran kokonaisvaltainen kehittäminen nyt ja tulevaisuudessa

Jaa sisältö:

Fera ry kävi elokuun alussa YT-neuvottelut liittyen organisaatiomuutokseen, jonka on tarkoitus tulla voimaan jo alkusyksystä. YT-neuvotteluiden seurauksena myyntipäällikön toimenkuva seurassa lakkautetaan ja tilalle aiotaan palkata toiminnanjohtaja.

Myyntipäällikön tehtäviä hoitaneen Jarkko Kupiaisen työpanokseen ja -tulokseen ollaan seurassa oltu tyytyväisiä. Jokinen haluaakin painottaa, että ratkaisuun päädyttiin puhtaasti toiminnallisista syistä.

– Myynti on ollut tähän asti myyntipäällikön vastuulla, mutta seuran kokonaisvaltainen kehittäminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Feran tulevaisuuden ja toiminnan kannalta tällainen organisoituminen ei mahdollista pitkäjänteistä kehittymistä. Seuran koon huomioiden, toiminnanjohtajavetoinen organisoitumismalli on tässä kohtaa järkevin vaihtoehto.

Fera aloittaa toiminnanjohtajan haun lähipäivinä. Edellisen kerran toiminnanjohtajan titteliä Ferassa on kantanut Hannele Töyrylä-Jokinen, joka siirtyi Feran toimistolta muihin tehtäviin maaliskuussa 2018.

– Nyt, kun olemme olleet reilun vuoden verran ilman toiminnanjohtajaa, olemme vakuuttuneita, että toiminnanjohtajamalli toimii parhaiten Ferassa, Jokinen sanoo.

 

Lisätietoja:

Fera ry:n puheenjohtaja
Sanna-Leena Jokinen
044 251 7245

 

 

© Fera 2019

Noname
Alfa Laval
Lääkärikeskus Minerva
Suomen Sairaalatukku
Topteam
Marva Media
Hovi Sale
TVO
Kivikylän
Pyörä Nurmi
Posiva
Sata-Seri oy
Tallbo Ravintolat
Rauman Tehopakkaus
Rauman Lukko
Kongsberg
Friski
Euroports
Fazer
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Työvaatetalo
Lyttylän Liikenne
Timantti Nieminen
S-keula
FresCo
Satasairaala
Velec Oy
Rauman Satama
OP Länsi-Suomi
Wanhan Rauman Kellari
Rauman Pihapojat
Jalonen Yhtiöt
Rauman Offsetpaino
Rauman kaupunki
KollanPojat
Lähitapiola
Hollming
Hotelli Vanha Rauma
Karhu
Remonttirauma
RTK-palvelu