Seuraava kotiottelu

22.08.2019

17:30
Fera_B
Lapuan_Virkia

Fera uudistaa organisaatiotaan – toiminnanjohtajamallilla halutaan turvata seuran kokonaisvaltainen kehittäminen nyt ja tulevaisuudessa

Jaa sisältö:

Fera ry kävi elokuun alussa YT-neuvottelut liittyen organisaatiomuutokseen, jonka on tarkoitus tulla voimaan jo alkusyksystä. YT-neuvotteluiden seurauksena myyntipäällikön toimenkuva seurassa lakkautetaan ja tilalle aiotaan palkata toiminnanjohtaja.

Myyntipäällikön tehtäviä hoitaneen Jarkko Kupiaisen työpanokseen ja -tulokseen ollaan seurassa oltu tyytyväisiä. Jokinen haluaakin painottaa, että ratkaisuun päädyttiin puhtaasti toiminnallisista syistä.

– Myynti on ollut tähän asti myyntipäällikön vastuulla, mutta seuran kokonaisvaltainen kehittäminen on jäänyt vähemmälle huomiolle. Feran tulevaisuuden ja toiminnan kannalta tällainen organisoituminen ei mahdollista pitkäjänteistä kehittymistä. Seuran koon huomioiden, toiminnanjohtajavetoinen organisoitumismalli on tässä kohtaa järkevin vaihtoehto.

Fera aloittaa toiminnanjohtajan haun lähipäivinä. Edellisen kerran toiminnanjohtajan titteliä Ferassa on kantanut Hannele Töyrylä-Jokinen, joka siirtyi Feran toimistolta muihin tehtäviin maaliskuussa 2018.

– Nyt, kun olemme olleet reilun vuoden verran ilman toiminnanjohtajaa, olemme vakuuttuneita, että toiminnanjohtajamalli toimii parhaiten Ferassa, Jokinen sanoo.

 

Lisätietoja:

Fera ry:n puheenjohtaja
Sanna-Leena Jokinen
044 251 7245

 

 

© Fera 2019

Kongsberg
Pyörä Nurmi
Työvaatetalo
TVO
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Noname
Euroports
Tallbo Ravintolat
Karhu
Sata-Seri oy
Velec Oy
Rauman Tehopakkaus
Hovi Sale
Hollming
Friski
Kivikylän
Timantti Nieminen
RTK-palvelu
S-keula
KollanPojat
Remonttirauma
Alfa Laval
Rauman Satama
Rauman Offsetpaino
Fazer
Rauman Lukko
Satasairaala
Rauman Pihapojat
Lyttylän Liikenne
Rauman kaupunki
Topteam
Marva Media
Jalonen Yhtiöt
Lääkärikeskus Minerva
Lähitapiola
FresCo
Hotelli Vanha Rauma
Suomen Sairaalatukku
OP Länsi-Suomi
Wanhan Rauman Kellari
Posiva