Seuraava kotiottelu

19.08.2022

17:30
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

Fera taisteli pisteen Kempeleestä

Jaa sisältö:

Fera lähti hakemaan lauantaina Kempeleestä kolmea naisten Superpesiksen sarjapistettä, mutta joutui lopulta tyytymään yhteen. Piste tuli toiselta jaksolta, jonka raumalaiset voittivat puhtaasti juoksuun 1-6.

Ensimmäinen jakso meni kuitenkin tiukan taistelun jälkeen kotijoukkueelle 5-4 ja supervuoropari puolestaan 1-0, mikä tiesi kotijoukkueelle 2-1 voittoa.

– Saimme ensimmäiseenkin jaksoon hyvän startin, mutta kaveri tuli puolivälissä johtoon meidän muutaman räpylävirheemme turvin. Jakso olisi ollut täysin voitettavissa, Feran pelinjohtaja Erno Tuomainen
harmitteli.

– Jaksotauolla saatiin kuitenkin hyvä nollaus ja peli kääntyi selvästi meille. Superissa tuli sitten taas yksi ratkaiseva räpylävirhe ja se oli siinä. Kempele sai ajolähdön ja aika usein ainakin yksi yritys onnistuu,
niin nytkin, jatkoi Tuomainen.

Omaa joukkuettaan Erno Tuomainen kehui tasaisuudesta. Vastuuta tuli laajalti ja niin kotiuttajia kuin kotiutujiakin oli viisi. Ykköspalkinnon saanut Eveliina Kesti löi kolme juoksua, kuten myös Meea Lehtinen. Kakkospalkinnon Ferasta sai Jasmin Andreasen.

– Vieraskiertue jatkuu sunnuntaina Siilinjärvellä ja sieltä lähdetään hakemaan kolmea pistettä. Peliin pitää kuitenkin valmistautua huolellisesti, sillä niin Manse kuin Lapuakin ovat olleet siellä tiukilla, Erno Tuomainen painotti.

© Fera 2022

Jalonen Yhtiöt
Suomen Sairaalatukku
Mr Jones
Lähitapiola
Oras
Ravintola Kapteenin Huone
Cafe Sali
Raumaster
Alfa Laval
Olvi
Rauman Satama
Wanhan Rauman Kellari
UPM
TVO
Posiva
Hotelli Vanha Rauma
Ermail Oy
Kaiku HR
Velec Oy
Noname
Rauman Pihapojat
OP Länsi-Suomi
Lyttylän Liikenne
Rauman Tehopakkaus
Rauman Sammutin
RTK-palvelu
Keula
Karhu
Rauman Lukko
Toolsell
Pyörä Nurmi
RaumHair
FresCo
K3Oy
Satasairaala
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Juku Oy
Rauman kaupunki
Gutz
Kuntomax
Sata-Seri oy
Männistö Oy Metallituote
KollanPojat