Seuraava kotiottelu

03.07.2020

18:00
Fera
Seinajoen_Maila-Jussit

kotiottelu

17.07.2020

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

19.07.2020

13:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

02.08.2020

17:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

07.08.2020

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Fera taipui toistamiseen Porille – ylihuomenna raumalaisten bussi suuntaa kohti Mynämäkeä

Jaa sisältö:

Kauden toinen satakunnan derby päättyi jälleen Pesäkarhujen voitonjuhliin. Pori oli vahvempi loppuunmyydyllä (470 katsojaa koronarajoitusten vuoksi) Topteam-Areenalla jaksoin 0–2 (2–9, 1–5).

Vierailijat pelasivat sieppari Kaisa-Maija Rosvallin poissaolosta huolimatta tasavahvan ottelun, ja kotijoukkueen omat virheet sisällä ja ulkona vain kasvatti joukkueiden välistä eroa.

– Onhan se selvää, että kun Porin kaltaiselle joukkueelle tehdään tällaisia omia virheitä, niin pian myös alkaa lyönnitkin heillä puremaan, Feran pelinjohtaja Arto Felin kommentoi ottelun jälkeen.

Ottamatta lainkaan kunniaa pois vierasjoukkueen useilta onnistumisilta, kuten Emilia Linnan kunnarilta, peli olisi ollut aivan toisennäköinen, mikäli Feran pelistä olisi saatu karsittua omat räpylävirheet pois.

– Olihan meillä suunnitteilla aivan erilainen ottelu kuin mitä nyt toteutettiin, niin sisällä kuin ulkona, Felin totesi.

Fera rukkasi hieman lyöntijärjestystään uusiksi edellisestä ottelusta – Vilma Mäkelä oli sivussa kokoonpanosta, Julia Ruoho teki superpesisdebyyttinsä kasvattiseuraansa vastaan ja Miia Tervonen nostettiin kakkoskärjestä ykköskärkeen Jasmin Andreasenin vaihtajaksi numerolle 2. Ykköskärki toimikin sen verran hyvin, että kaksikko Andreasen–Tervonen palkittiin ottelun Feran parhaina pelaajina.

Kauaa ei Fera ehdi Pori-tappiota purkamaan, sillä jo sunnuntaina joukkue matkaa Mynämäelle. Viikon päätteeksi raumalaiset ovatkin kohdanneet molemmat paikallisvastustajansa, Pesäkarhut ja Vesattaret, kahteen otteeseen.

Sekä Mynämäki että Fera lähtevät sunnuntain keskinäiseen otteluun tappio niskassaan. Vesattaret kärsi tappion juuri Poria vastaan keskiviikkona, jolloin Mynämäen johtohahmoihin lukeutuvalla lukkarilla Mari-Ann Lehtisellä oli vaikeuksia lautasen äärellä. Jos ja kun Lehtinen saa pallon sunnuntaina pysymään lautasella, ei ottelusta tule helppo kummallekaan – edellinen otteluhan päättyi Raumalla Feran voittoon vasta kotiutuslyöntikisa jälkeen.

Palkitut:

Ruutu-tähtipelaaja (ottelun paras ulkopelaaja): Henna Juka, Pori

Fera: Jasmin Andreasen I, Miia Tervonen II
Pori: Emilia Linna I, Susanne Ojaniemi II

© Fera 2020

Kotipizza Wanha Rauma
Rauman Satama
Noname
Mr Jones
OP Länsi-Suomi
Kivikylän
Ravintola Kapteenin Huone
FresCo
RaumHair
Lääkärikeskus Minerva
Gutz
Sata-Seri oy
Rauman Pihapojat
Rauman Tehopakkaus
Hyvinvoinnin Walimo
RTK-palvelu
Keula
Satasairaala
Euroports
Lyttylän Liikenne
Wanhan Rauman Kellari
Lähitapiola
Pyörä Nurmi
Karhu
Timantti Nieminen
TVO
Topteam
Raumaster
Jalonen Yhtiöt
Posiva
Suomen Sairaalatukku
Kuntomax
Rauman kaupunki
Rauman Lukko
Olvi
Hotelli Vanha Rauma
KollanPojat
Alfa Laval
Konttorimix Oy
Tallbo Ravintolat
Friski