Seuraava kotiottelu

14.05.2021

18:00
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

Fera taipui toistamiseen Porille – ylihuomenna raumalaisten bussi suuntaa kohti Mynämäkeä

Jaa sisältö:

Kauden toinen satakunnan derby päättyi jälleen Pesäkarhujen voitonjuhliin. Pori oli vahvempi loppuunmyydyllä (470 katsojaa koronarajoitusten vuoksi) Topteam-Areenalla jaksoin 0–2 (2–9, 1–5).

Vierailijat pelasivat sieppari Kaisa-Maija Rosvallin poissaolosta huolimatta tasavahvan ottelun, ja kotijoukkueen omat virheet sisällä ja ulkona vain kasvatti joukkueiden välistä eroa.

– Onhan se selvää, että kun Porin kaltaiselle joukkueelle tehdään tällaisia omia virheitä, niin pian myös alkaa lyönnitkin heillä puremaan, Feran pelinjohtaja Arto Felin kommentoi ottelun jälkeen.

Ottamatta lainkaan kunniaa pois vierasjoukkueen useilta onnistumisilta, kuten Emilia Linnan kunnarilta, peli olisi ollut aivan toisennäköinen, mikäli Feran pelistä olisi saatu karsittua omat räpylävirheet pois.

– Olihan meillä suunnitteilla aivan erilainen ottelu kuin mitä nyt toteutettiin, niin sisällä kuin ulkona, Felin totesi.

Fera rukkasi hieman lyöntijärjestystään uusiksi edellisestä ottelusta – Vilma Mäkelä oli sivussa kokoonpanosta, Julia Ruoho teki superpesisdebyyttinsä kasvattiseuraansa vastaan ja Miia Tervonen nostettiin kakkoskärjestä ykköskärkeen Jasmin Andreasenin vaihtajaksi numerolle 2. Ykköskärki toimikin sen verran hyvin, että kaksikko Andreasen–Tervonen palkittiin ottelun Feran parhaina pelaajina.

Kauaa ei Fera ehdi Pori-tappiota purkamaan, sillä jo sunnuntaina joukkue matkaa Mynämäelle. Viikon päätteeksi raumalaiset ovatkin kohdanneet molemmat paikallisvastustajansa, Pesäkarhut ja Vesattaret, kahteen otteeseen.

Sekä Mynämäki että Fera lähtevät sunnuntain keskinäiseen otteluun tappio niskassaan. Vesattaret kärsi tappion juuri Poria vastaan keskiviikkona, jolloin Mynämäen johtohahmoihin lukeutuvalla lukkarilla Mari-Ann Lehtisellä oli vaikeuksia lautasen äärellä. Jos ja kun Lehtinen saa pallon sunnuntaina pysymään lautasella, ei ottelusta tule helppo kummallekaan – edellinen otteluhan päättyi Raumalla Feran voittoon vasta kotiutuslyöntikisa jälkeen.

Palkitut:

Ruutu-tähtipelaaja (ottelun paras ulkopelaaja): Henna Juka, Pori

Fera: Jasmin Andreasen I, Miia Tervonen II
Pori: Emilia Linna I, Susanne Ojaniemi II

© Fera 2021

Konttorimix Oy
Euroports
Satasairaala
Posiva
K3Oy
Kivikylän
Rauman Juku Oy
Olvi
Karhu
Gutz
Lähitapiola
Kongsberg
Velec Oy
OP Länsi-Suomi
Timantti Nieminen
Kuntomax
Raumaster
Rauman Tehopakkaus
Noname
FresCo
Ravintola Kapteenin Huone
Alfa Laval
Rauman kaupunki
TVO
Rauman Sammutin
Mr Jones
Rauman Pihapojat
Keula
Pyörä Nurmi
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Satama
RaumHair
Cafe Sali
Wanhan Rauman Kellari
RTK-palvelu
Sata-Seri oy
KollanPojat
Topteam
Lyttylän Liikenne
Jalonen Yhtiöt
Suomen Sairaalatukku
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Lukko