Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Fera saa vieraita Hyvinkäältä – raumalaiset hakevat kotikentältä kauden viidettä voittoaan

Jaa sisältö:

Hyvinkää on ollut naisten Superpesiksen yksi yllättäjäjoukkueista tällä kaudella. Tahko on voittanut kauden 11 ottelustaan yhdeksän ja täysin pisteittä joukkue on jäänyt vain kertaalleen. Fera kohtaakin viikon ainoassa ottelussaan kovakuntoisen vierasjoukkueen, joka 12.7. kaatoi jo raumalaiset kertaalleen Hyvinkäällä.

Fera taas otti henkisesti tärkeät kolme sarjapistettä ja palasi voittokantaan viime sunnuntaina Mynämäellä. Todellinen tasonmittaus nähdään kuitenkin vasta nyt 2. elokuuta, kun yksi Feran päävastustajista saapuu Otanlahteen. Kaikki merkit viittaavat siihen, että molemmat joukkueet saavat jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon, joten peli ratkotaakin pitkälti pelaajien ja pelinjohtajien päiden sisällä.

Sarjataulukossa Fera onkin parhaillaan kahdeksantena 12 pisteellä, kun taas Hyvinkää majailee sijalla 4. Sunnuntain ottelussa ei kuitenkaan kannata kiinnittää huomiota niinkään sarjatilanteeseen, vaan pikemminkin katseet kannattaa suunnata jokeriosastolle: Eveliina Kestin ruuti on nyt todistetusti kuivaa, mutta niin on myös kotiuttajajokerikollega Pauliina Harisellakin, joka johtaa naisten lyöjätilastoa. Feran tunnetusti kovatasoinen ulkokenttäkin on saanut pahimmat reiät paikattua kentästä ja räpylöistä, joten pisteitä ei tule herumaan raumalaisten ulkopelikuviosta ilman laadukkaita lyöntiratkaisuja.

Oman lisämausteensa otteluun tuo toki myös Antti Yli-Saunamäen ja Feran yhteinen historia. Kotipesän sikakatsomo takuulla miehen muistaa, ja harvoin Yli-Saunamäkikään sanattomaksi jää. Tulikuuma ottelu on siis joka tapauksessa odotettavissa.

Huomionarvoista on, että Feran edellä olevat Seinäjoki ja Kempele ovat aivan iskuetäisyydellä sarjataulukossa. Mikäli Fera kairaa sunnuntaina Tahkosta puhtaan kotivoiton, tekee se hyvää paitsi itsetuntoa, myös jatkopelejä ajatellen. Kannattaa siis tulla paikan päälle Topteam-Areenalle seuraamaan kiivasta kamppailua kahden nälkäisen joukkueen kesken!

Fera–Hyvinkää Topteam-Areenalla sunnuntaina 2.8. klo 17 (portit klo 16).

Kuva: Elmeri Elo / ElonKuvaus

© Fera 2020

Suomen Sairaalatukku
Posiva
Alfa Laval
Kuntomax
Euroports
Jalonen Yhtiöt
Rauman Lukko
Kivikylän
TVO
Konttorimix Oy
Ravintola Kapteenin Huone
RTK-palvelu
Olvi
Lääkärikeskus Minerva
Friski
Sata-Seri oy
Raumaster
Karhu
Topteam
RaumHair
Hyvinvoinnin Walimo
Lähitapiola
Wanhan Rauman Kellari
Hotelli Vanha Rauma
Satasairaala
Keula
Rauman Tehopakkaus
Gutz
Rauman kaupunki
OP Länsi-Suomi
Timantti Nieminen
Pyörä Nurmi
Tallbo Ravintolat
KollanPojat
Kotipizza Wanha Rauma
Noname
Rauman Satama
Lyttylän Liikenne
FresCo
Rauman Pihapojat
Mr Jones