Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa
Eveliina Kesti

Fera palasi Mynämäellä voittokantaan – Kesti: ”Vähän kun tarkennetaan ratkaisuja, niin hyvä tulee”

Jaa sisältö:

Feran bussissa näkyi sunnuntai-iltana iso joukko huojentuneita ilmeitä ja tyytyväisiä pelaajia. Neljän tappion putki oli juuri katkaistu puhtaalla 0–2-voitolla (1-6, 1-2) Mynämäestä.

Hymy oli herkässä myös Eveliina Kestillä, joka löi molempien jaksojen ratkaisujuoksut Feralle.

– Me parannettiin ulkopeliä tosi paljon edellisistä matseista, ja se pitikin koko pelin. Sisäpeliäkin saatiin ekalla jaksolla hyvin aukaistua, yhteensä kolme juoksua lyönyt Kesti summaa.

– Kokonaisuudessaan olemme todella tyytyväisiä kolmeen pisteeseen ja lopussa taisteltiinkin hienosti sen eteen!

Kestin avausjakson kakkosjatkeen puhkaisua ennen Mynämäki johti jaksoa 1–0. Feran lyöjäjokerin Läpilyönnillä kotiin juoksivat Jannika Lillunen ja Meea Lehtinen, mikä olisi itsessään jo riittänyt jaksovoittoon.

Vielä saman sisävuoron aikana kuitenkin Tinja Töyrylä päätti kaunistella lukemia ja täräytti pallon takaa maisemiin – tuloksena kunnari ja kaksi tavallista juoksua. Töyrylä pokkasikin Feran ykköspalkinnon, Kesti kakkospalkinnon.

Kunnarin makuun pääsi myös ykköskärkenä pelannut Venla Tanhua, joka kiersi kunniajuoksun tyhjään kenttään toisen jakson toisen vuoroparin aloittavalla. Samalla lyöntivuorolla Kesti kotiutti Jasmin Andreasenin, ja kun kotijoukkueen jakson juoksusaldoksi jäi 1, matkasi täysi pistepotti Raumalle.

Ottelun lopputulos oli tietysti Feralle suotuisa, saivathan raumalaiset jonkinlaisen apinan ravistettua selästään. Se tietää hyvää ajatellen tämän viikon ainoaa ottelua, jossa Fera kohtaa Hyvinkään kotikentällään. Sunnuntain ottelussa onkin revanssin makua ilmassa: jäihän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa pisteet Pihkalaan.

Viilattavaa Feran pelissä yhä on, mutta kehityksen suunta on oikea. Kesti ennustaakin Tahko-pelistä väkevämpää vääntöä kuin edellisessä Hyvinkää-pelissä.

– Nyt meidän pitää jatkaa omilla vahvuuksillamme pelaamista ja pitää sama taisteluilme, kärsivällisyys ja päättäväisyys kuin Mynämäellä. Edelleen sisäpeli vaatii vähän tarkennuksia, joten kunhan se saadaan haltuun, me kyllä näytämme Hyvinkäälle parastamme!

Kuva: Elmeri Elo / ElonKuvaus

© Fera 2020

Euroports
Gutz
Lähitapiola
Hyvinvoinnin Walimo
TVO
Rauman kaupunki
Alfa Laval
Noname
Karhu
Olvi
Kotipizza Wanha Rauma
Posiva
Pyörä Nurmi
Konttorimix Oy
Mr Jones
FresCo
Kivikylän
Keula
Hotelli Vanha Rauma
RaumHair
KollanPojat
Friski
OP Länsi-Suomi
Lyttylän Liikenne
Kuntomax
Sata-Seri oy
RTK-palvelu
Topteam
Suomen Sairaalatukku
Jalonen Yhtiöt
Rauman Tehopakkaus
Rauman Satama
Ravintola Kapteenin Huone
Rauman Lukko
Tallbo Ravintolat
Rauman Pihapojat
Raumaster
Lääkärikeskus Minerva
Wanhan Rauman Kellari
Timantti Nieminen
Satasairaala