Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

23.9.2020

Fera kaatui saappaat jalassa – Jyväskylä välieriin kotiutuslyöntikisan päätteeksi

Jaa sisältö:

Emma Körkön lyönti suuntaa kohti kolmoskulmaa. Pallo tippuu kenttään, koppari Tinja Töyrylän räpylä käy jo lähellä, mutta erittäin tarkasti sijoitettua lyöntiä on mahdotonta saada kopiksi.

Siihen pelisuoritukseen päättyy 2. puolivälieräottelu Feran ja Jyväskylän välillä. Ja samalla päättyy myös Feran kausi loppulukemiin 1–2 (3–1, 1–5, 0–0, 0–1).

– Nyt on tietysti tyhjä olo, mutta kaikin puolin olen erittäin tyytyväinen meidän suorituksiimme tänään ja koko kaudella. Ennen kautta moni arvioi meidän jäävän pudotuspelien ulkopuolelle, mutta tässä sitä ollaan. Ei me ihan niin huonoja taidettu ollakaan, Feran pelinjohtaja Arto Felin tiivistää ottelun päätteeksi.

Erityisen tyytyväinen Felin on siihen, kuinka pitkälle Feran rahkeet riittivät verrattain nuorella kokoonpanolla.

– Meillä on paljon hyviä B-ikäisiä pelaajia, mutta kaikilla vaan ei ole sitä kokemuksen tuomaa varmuutta vielä. Täytyy kuitenkin muistaa, että olemme nostaneet tällä kaudella monta nuorta pelaajaa aika tärkeisiinkin rooleihin.

Juuri vierasjoukkueen kokemus kovista peleistä ja sunnuntainakin kovalla prosentilla onnistunut ykköskärki olivat Felinin mukaan isossa roolissa Jyväskylän voitossa.

– Vaikkakin olimme tehneet pohjatyöt todella hyvin ja muutamista pelaajista Jyväskylällä ei ollut käytännössä mitään hyötyä sisäpelissä, Felin muistuttaa.

Feran kauteen mahtui ylä- ja alamäkiä, mutkia ja karikoitakin. Sunnuntaina raumalaiset kuitenkin kaatuivat saappaat jalassa esittäen kauden parasta peliään. Ulkopeli oli tiivistä ja laadukasta: ainuttakaan juoksua ei Kirittäret saanut läpilyönneillä – ottelun ratkaisujuoksua lukuunottamatta. Avausjaksolla Fera oli kuskin paikalla: terävät ulkopelisuoritukset torppasivat Jyväskylän tilanteiden rakentamisen alkuunsa ja kun hyvään pelifiilikseen oltiin päästy, onnistumiset seurasivat toisiaan.

Toiselle jaksolle ryhdistäytynyt Kirittäret pakottivat ottelun lopulta supervuoropariin, jossa molemmat joukkueet jäivät juoksuitta. Kotiutuslyöntikisan aloittanut Fera jäi pisteittä omilla yrityksillään ja Jyväskylälle riitti yksi ainoa pari. Körkön lyönnillä kotiin tuli Ella Korpela.

Kotijoukkueen sisäpeliä oli ilo seurata läpi ottelun. Varsinkin, kun suhteutetaan siihen, että vastassa oli yksi kovimmista mestarisuosikeista: muun muassa Jasmin Andreasenin, Tinja Töyrylä ja Miia Tervonen kurittivat ensiluokkaisilla luukku- ja rajalyönneillään jyväskyläläisten ulkokenttää. Feran juoksut löivät Töyrylä (1/0), Karoliina Koski (1/0), Fanny Lahtinen (1/0) ja Eveliina Kesti (1/0). Pinnoja toivat Tervonen (0/2), Andreasen (0/1) ja numerolla 7 ja siepparina pelannut Vilma Mäkelä (0/1).

Tappio tietysti kotijoukkuetta harmittaa, kuten kuuluukin, mutta Arto Felin antaa omilleen täyden tunnustuksen juuri päättyneestä kaudesta.

– Iso kiitos valmennustiimille, huollolle ja koko porukalle, kaikki oltiin kyllä todella sitoutuneita tähän ja elimme täysillä pelin mukana koko kauden. Harmi, että matka päättyi nyt tänään.

Feran superpesisjoukkue haluaa kiittää kaikkia kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan kaudesta 2020!

Fera–Jyväskylä-pelin tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/ottelu2.py?data=31-2-4&id=36458

Palkitut:

Fera: Jasmin Andreasen I, Ilona Hakoniemi II
Jyväskylä: Eeva Mäki-Maukola I, Venla Karttunen II

© Fera 2020

Konttorimix Oy
Noname
Topteam
Karhu
Lääkärikeskus Minerva
Raumaster
Kuntomax
Rauman Pihapojat
OP Länsi-Suomi
Rauman Satama
Rauman Tehopakkaus
Euroports
Wanhan Rauman Kellari
Rauman Lukko
Hyvinvoinnin Walimo
Kivikylän
Ravintola Kapteenin Huone
RaumHair
Friski
TVO
Olvi
Kotipizza Wanha Rauma
Sata-Seri oy
Jalonen Yhtiöt
Mr Jones
Lyttylän Liikenne
FresCo
Timantti Nieminen
Pyörä Nurmi
Lähitapiola
Satasairaala
Tallbo Ravintolat
Gutz
Posiva
KollanPojat
Alfa Laval
Keula
Suomen Sairaalatukku
RTK-palvelu
Hotelli Vanha Rauma
Rauman kaupunki