Seuraava kotiottelu

19.06.2021

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

03.07.2021

18:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

06.07.2021

18:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

14.07.2021

18:00
Fera
Mynamaen_Vesa

kotiottelu

23.07.2021

18:00
Fera
Roihu_Helsinki

kotiottelu

30.07.2021

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

01.08.2021

17:00
Fera
Siilinjarven_Pesis

kotiottelu

11.08.2021

18:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

13.08.2021

18:00
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

kotiottelu

15.08.2021

17:00
Fera
Manse_PP_Tampere

kotiottelu

21.08.2021

15:00
Fera
Joensuun_Maila

Fera kaatui saappaat jalassa – Jyväskylä välieriin kotiutuslyöntikisan päätteeksi

Jaa sisältö:

Emma Körkön lyönti suuntaa kohti kolmoskulmaa. Pallo tippuu kenttään, koppari Tinja Töyrylän räpylä käy jo lähellä, mutta erittäin tarkasti sijoitettua lyöntiä on mahdotonta saada kopiksi.

Siihen pelisuoritukseen päättyy 2. puolivälieräottelu Feran ja Jyväskylän välillä. Ja samalla päättyy myös Feran kausi loppulukemiin 1–2 (3–1, 1–5, 0–0, 0–1).

– Nyt on tietysti tyhjä olo, mutta kaikin puolin olen erittäin tyytyväinen meidän suorituksiimme tänään ja koko kaudella. Ennen kautta moni arvioi meidän jäävän pudotuspelien ulkopuolelle, mutta tässä sitä ollaan. Ei me ihan niin huonoja taidettu ollakaan, Feran pelinjohtaja Arto Felin tiivistää ottelun päätteeksi.

Erityisen tyytyväinen Felin on siihen, kuinka pitkälle Feran rahkeet riittivät verrattain nuorella kokoonpanolla.

– Meillä on paljon hyviä B-ikäisiä pelaajia, mutta kaikilla vaan ei ole sitä kokemuksen tuomaa varmuutta vielä. Täytyy kuitenkin muistaa, että olemme nostaneet tällä kaudella monta nuorta pelaajaa aika tärkeisiinkin rooleihin.

Juuri vierasjoukkueen kokemus kovista peleistä ja sunnuntainakin kovalla prosentilla onnistunut ykköskärki olivat Felinin mukaan isossa roolissa Jyväskylän voitossa.

– Vaikkakin olimme tehneet pohjatyöt todella hyvin ja muutamista pelaajista Jyväskylällä ei ollut käytännössä mitään hyötyä sisäpelissä, Felin muistuttaa.

Feran kauteen mahtui ylä- ja alamäkiä, mutkia ja karikoitakin. Sunnuntaina raumalaiset kuitenkin kaatuivat saappaat jalassa esittäen kauden parasta peliään. Ulkopeli oli tiivistä ja laadukasta: ainuttakaan juoksua ei Kirittäret saanut läpilyönneillä – ottelun ratkaisujuoksua lukuunottamatta. Avausjaksolla Fera oli kuskin paikalla: terävät ulkopelisuoritukset torppasivat Jyväskylän tilanteiden rakentamisen alkuunsa ja kun hyvään pelifiilikseen oltiin päästy, onnistumiset seurasivat toisiaan.

Toiselle jaksolle ryhdistäytynyt Kirittäret pakottivat ottelun lopulta supervuoropariin, jossa molemmat joukkueet jäivät juoksuitta. Kotiutuslyöntikisan aloittanut Fera jäi pisteittä omilla yrityksillään ja Jyväskylälle riitti yksi ainoa pari. Körkön lyönnillä kotiin tuli Ella Korpela.

Kotijoukkueen sisäpeliä oli ilo seurata läpi ottelun. Varsinkin, kun suhteutetaan siihen, että vastassa oli yksi kovimmista mestarisuosikeista: muun muassa Jasmin Andreasenin, Tinja Töyrylä ja Miia Tervonen kurittivat ensiluokkaisilla luukku- ja rajalyönneillään jyväskyläläisten ulkokenttää. Feran juoksut löivät Töyrylä (1/0), Karoliina Koski (1/0), Fanny Lahtinen (1/0) ja Eveliina Kesti (1/0). Pinnoja toivat Tervonen (0/2), Andreasen (0/1) ja numerolla 7 ja siepparina pelannut Vilma Mäkelä (0/1).

Tappio tietysti kotijoukkuetta harmittaa, kuten kuuluukin, mutta Arto Felin antaa omilleen täyden tunnustuksen juuri päättyneestä kaudesta.

– Iso kiitos valmennustiimille, huollolle ja koko porukalle, kaikki oltiin kyllä todella sitoutuneita tähän ja elimme täysillä pelin mukana koko kauden. Harmi, että matka päättyi nyt tänään.

Feran superpesisjoukkue haluaa kiittää kaikkia kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan kaudesta 2020!

Fera–Jyväskylä-pelin tilastot: http://www.pesistulokset.fi/cgi-bin/tilastot/ottelu2.py?data=31-2-4&id=36458

Palkitut:

Fera: Jasmin Andreasen I, Ilona Hakoniemi II
Jyväskylä: Eeva Mäki-Maukola I, Venla Karttunen II

© Fera 2021

Suomen Sairaalatukku
Rauman Tehopakkaus
Olvi
Sata-Seri oy
Posiva
Topteam
Rauman Juku Oy
Raumaster
Satasairaala
Kongsberg
Mr Jones
Rauman Pihapojat
RaumHair
OP Länsi-Suomi
Rauman Sammutin
Keula
Lyttylän Liikenne
Kivikylän
Pyörä Nurmi
Velec Oy
Noname
Alfa Laval
FresCo
Hotelli Vanha Rauma
Kaiku HR
RTK-palvelu
Rauman kaupunki
KollanPojat
Euroports
Oras
Wanhan Rauman Kellari
Timantti Nieminen
Gutz
Karhu
Lääkärikeskus Minerva
Konttorimix Oy
Ravintola Kapteenin Huone
Lähitapiola
Jalonen Yhtiöt
Rauman Lukko
Kuntomax
TVO
Ermail Oy
Rauman Satama
K3Oy
Cafe Sali