Ei tulevia otteluita.

Otteluohjelma »

21.11.2019

Fera B1 kohtaa Hämeenkyrön Räpsän

Tyttöjen Superpesiksen sarjakärki ja hallitseva mestari Feran B1-joukkue jatkaa runkosarjaansa maanantaina. Kotiotteluun lämpimään Otanlahteen saapuu Hämeenkyrön Räpsä. Ottelu alkaa kello 18:00, tervetuloa!


Yksi joukkueen hahmoista viime otteluissa on ollut lukkari Juulia Kuusio, joka syöttölautasen ääressä dominoinnin ohessa myös lyönyt kymmenen juoksua (1+9). Startti kauteen oli kuitenkin ”Jullella” hieman hankala.

- Oma kauteni lähti vähän vaisusti liikkeelle, koska en talvella pelannut lukkarina niin paljoa, että olisi tullut sellaista suoritusvarmuutta mitä tarvitaan, Juulia Kuusio pohtii.

- Asioista on ollut puhetta pelinjohdon kanssa ja sitä kautta pikkuhiljaa on omakin taso parantunut ja pelituntuma sen myötä. Siinä samassa myös koko joukkueen peli on parantunut ja fiilis on noussut, Kuusio jatkaa.

Maanantai-illan vastustajaa varten Feralla ei ole sen suurempia suunnitelmia, muuta kuin voitto on totta kai tavoitteena. Keskittyminen on illan pelissä, mutta samalla katseet ovat pidemmällä kaudessa. Kaikesta tekemisen laadusta ja tavoitteellisuudesta näkee tämän.

- Tämän päivän matsiin lähdetään ihan normaaleilla pelifiiliksillä. Mennään parantamaan taas hieman joukkueen peliä, että se kehittyisi loppukauteen sitten huippuunsa, Juulia Kuusio sanoo päättäväisesti.

- Huikea peli-ilmakin sattui, niin mikäs siellä Otanlahdessa ollessa on!

FERA B1 VS. HÄMEENKYRÖN RÄPSÄ B, KLO 18:00 OTANLAHDESSA. TERVETULOA!

© Fera 2019

Rauman kaupunki
Euroports
Rauman Pihapojat
Rauman Lukko
Hotelli Vanha Rauma
Työvaatetalo
FresCo
Lyttylän Liikenne
Sata-Seri oy
OP Länsi-Suomi
Jalonen Yhtiöt
TVO
Kivikylän
Pyörä Nurmi
Suomen Sairaalatukku
Timantti Nieminen
S-keula
RTK-palvelu
Kongsberg
Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Satasairaala
Lääkärikeskus Minerva
Rauman Offsetpaino
Karhu
Alfa Laval
Velec Oy
Topteam
Remonttirauma
Rauman Satama
Tallbo Ravintolat
Rauman Tehopakkaus
KollanPojat
Lähitapiola
Friski
Hollming
Noname
Marva Media
Posiva
Hovi Sale
Wanhan Rauman Kellari
Fazer