Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Fera aloitti loppuviikon kotituplan voitolla Pöytyän Urheilijoista

Tyttöjen Superpesiksessä pelaava Feran B1-joukkueella sattui ohjelmaan tälle viikolle tuplakotiottelut. Torstaina joukkue kohtasi Pöytyän Urheilijat ja perjantaina vastaan asettuu Otanlahden kentällä helsinkiläinen Roihuvuoren Roihu.


Fera B1 vs. Pöytyän Urheilijat 2-0 (7-1, 17-2). Tilastoihin tästä.
Fera B1 vs. Roihu Otanlahdessa perjantaina 14.6. klo 18:00, tervetuloa!

 

Sarjan hallitsevalle Suomen mestarille ottelut tuovat sopivasti haastetta valmistautumiseen, jotta jokaisen pelaajan mieli pysyy virkeänä ja fokus kirkkaana. Lohkon jumbosijalla majaileva Pöytyän Urheilijat oli ennakkoon lähes tekemättömän paikan edessä, kun matka toi Raumalle. Perjantaina puolestaan on tiedossa tasaisempi taisto lohkokakkosta Roihua vastaan.

- Tavoite oli torstaina lähteä pelaamaan omaa peliä ja parantaa henkilökohtaisella tasolla suorituksia sekä sisällä että ulkona. Tietysti myös kolmen pisteen voiton ottaminen oli tavoitteena, Minttu Mäkinen kertoi taiston tauottua.

Fera lähti otteluun kuten pitikin, eikä asenteessa näkynyt ongelmia. Tavoitteiden voidaan sanoa täyttyneen, sillä Fera teki ottelussa murskaavat 24 juoksua, kun vastustaja jäi vain kolmeen. Tilastoihin kirjattiin jaksovoitot 2-0 (7-1, 17-2).

- Pelaaminen on aina hienoa ja mukavaa, varsinkin tällaisen joukkueen kanssa! Pelattiin hyvin eikä sadekaan hidastanut, vaikka se oman vaikeutensa peliin mukaan tuokin, Mäkinen sanoi.

 

Lukkari Merika Rintamäen kotidebyytti

 

Fera esitteli viime viikon loppupuolella uuden pallotaiturin lautasen ääressä, kun Merika Rintamäki pelasi avausottelunsa raumalaisseurassa. Vakuuttavasti kärkiottelussa pelannut lukkari sai jatkaa pelipaikalla myös torstaina Otanlahdessa.

Kotidebyytin tehnyt Rintamäki poikkeaa pelityyliltään melko paljon raumalaisjoukkueiden syöttövastuuta tähän asti kantaneista pelaajista. Aiemmissa otteluissa ovat lukkaroineet tyyleiltään varsin samanlaiset Juulia Kuusio ja Marjut Rantanen. Ulkokentälle tämä saattaisi tuoda haasteita, mutta kovalla rutiinitasolla pelaava joukkue ei ole antanut muutosten haitata.

- Onhan Merika tyyliltään hieman erilainen lukkari kuin ”Junnu” ja ”Mapa”, mutta en osaa ensimmäisen yhteisen pelin jälkeen oikein sanoa muuttaako se hirveästi pelaamistani etukentällä, Mäkinen pyöritteli.

- Merikankin kanssa oli ihan mukava pelata! Mäkinen jatkoi.

 

Valmistautuminen avainasemassa perjantain ottelussa

 

Perjantain Roihu-otteluun lähdettäessä valmistautuminen on avainasemassa varsinkin, kun alla on helpohko suurinumeroinen voitto.

- Ainahan se tuo haasteita, kun pitää lähteä helpon pelin jälkeen taistelemaan kovaa joukkuetta vastaan. Hyvällä valmistautumisella ja keskittymisellä sekä pelaamalla omaa hyvää peliä Roihu kaatuu varmasti, Mäkinen listasi.

Koko tyttöjen Superpesiksessä ainoana joukkueena ilman pistemenetyksiä oleva Fera lähtee hakemaan täyttä kolmen pisteen voittoa. Runkosarjan jälkeen tiedossa olevaan jatkosarjaan lähdettäessä jokainen menetetty tai voitettu sija voi olla kultaakin arvokkaampi.

- Ottelusta lähdetään hakemaan puhdasta voittoa ja hyvää tasaista peliä omilla huolellisilla suorituksilla. Käärmesopat huomiselle on valmiina ja odotellaan innolla Roihun sekä vanhan raumalaiskoutsin Matti Pirisen saapumista Otanlahteen, Minttu Mäkinen päätti.

Matti Airola, Fera ry

© Fera 2020

Tallbo Ravintolat
Friski
Pyörä Nurmi
Konttorimix Oy
OP Länsi-Suomi
Rauman Lukko
Topteam
Jalonen Yhtiöt
Timantti Nieminen
Rauman Satama
Suomen Sairaalatukku
Lyttylän Liikenne
RaumHair
Raumaster
Posiva
Euroports
Lähitapiola
Gutz
Mr Jones
Sata-Seri oy
Lääkärikeskus Minerva
Alfa Laval
Wanhan Rauman Kellari
Rauman Tehopakkaus
Karhu
TVO
Kuntomax
Ravintola Kapteenin Huone
Kotipizza Wanha Rauma
Hyvinvoinnin Walimo
KollanPojat
Rauman Pihapojat
Keula
Noname
Olvi
RTK-palvelu
Kivikylän
Hotelli Vanha Rauma
FresCo
Satasairaala
Rauman kaupunki