Seuraava kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa

Ei kahta ilman kolmatta? Fera haastamaan Mynämäkeä sunnuntain paikalliskamppailussa

Jaa sisältö:

Fera ja Mynämäki kohtaavat toisensa jo kolmatta kertaa tällä kaudella tänään sunnuntaina klo 17. Kotietu tuskin tuo Vesattarille etulyöntiasemaa illan kamppailuun, mutta lähtökohdat ovat mielenkiintoiset: Mynämäen kolmesta sarjapisteestä yksi on tullut juuri supervuorotappiosta Feraa vastaan ja kaksi muuta pistettä emäntäjoukkue on onnistunut haalimaan viimeisen 8 päivän sisällä Lappeenrannalta ja Kempeleeltä.

Kun raumalaisilla puolestaan on allaan neljä tappiota, on henkinen valmistautumistaso sunnuntain ottelussa kaiken A ja O. Fera on paperilla ja vedonlyöntilistoissa selvä ennakkosuosikki tässäkin keskinäisessä ottelussa, eikä syyttä: jos ja kun perussuoritukset saadaan onnistumaan, ei Feran paremmuudesta pitäisi jäädä jossittelun varaa.

Viime aikaiset ottelut ovat kuitenkin olleet Feralla mollivoittoisia, mikä langettaa synkkiä pilviä raumalaisjoukkueen ylle. Tinja Töyrylä totesi aiemmin tällä viikolla haastattelussamme, että töitä itsevarmuuden ja henkisen tasaisuuden eteen tehdään päivittäin niin yksilö- kuin joukkuetasollakin, joten Vesattaret-peli toimiikin jonkinlaisena mittarina, kuinka tässä on onnistuttu.

Fera lähtee illan otteluun samalla kokoonpanolla kuin viime sunnuntain Kempele-peliin. Venla Tanhua jatkaa ykköskärkenä, loukkaantumisestaan toipunut Vilma Mäkelä numerolla 9. Emäntäjoukkueen kokoonpanossa suurin muutos aiempaan keskinäiseen otteluun verrattuna on Mari-Ann Lehtisen siirtyminen lautasen ääreltä kolmospolttajaksi. Syöttövastuussa on Lapuan Virkiästä ottelukohtaisella sopimuksella Vesattariin siirtynyt Veera Tyynelä.

Mynämäki–Fera-ottelu alkaa Mynämäellä klo 17. Ottelua voit seurata Ruutu+-palvelusta.

© Fera 2020

Timantti Nieminen
Kuntomax
Jalonen Yhtiöt
RTK-palvelu
Rauman Satama
RaumHair
Mr Jones
Kivikylän
Rauman Tehopakkaus
Lääkärikeskus Minerva
TVO
Rauman Pihapojat
Karhu
Sata-Seri oy
Pyörä Nurmi
Posiva
Euroports
Suomen Sairaalatukku
Raumaster
Noname
Topteam
Alfa Laval
Hyvinvoinnin Walimo
Hotelli Vanha Rauma
Ravintola Kapteenin Huone
Gutz
Keula
OP Länsi-Suomi
Kotipizza Wanha Rauma
Konttorimix Oy
KollanPojat
Lähitapiola
Friski
Rauman kaupunki
Satasairaala
Lyttylän Liikenne
Olvi
FresCo
Wanhan Rauman Kellari
Tallbo Ravintolat
Rauman Lukko