Seuraava kotiottelu

19.08.2022

17:30
Fera
Kirittaret_Jyvaskyla

Aino Tanhualle uran ensimmäinen lyöty juoksu

Jaa sisältö:

Aino Tanhua kirjoitti henkilökohtaista pesäpallohistoriaansa Feran hakiessa sunnuntaina kolme sarjapistettä Siilinjärveltä ottelun päättyessä numeroihin 0-2 (1-5, 3-4). Tanhua avasi raumalaisten juoksutilin toisen jakson alussa kunnarilla, joka oli samalla hänen Superpesis-uransa ensimmäinen onnistunut kotiutus. Tanhua ei ollut aiemmin siis onnistunut lyömään edes yhtään tavallista juoksua.

 

– Olihan se mahdollisimman komea tapa tehdä uran ensimmäinen juoksu. Sääli, ettei kenttä ollut täynnä, kun Aino siirtyi mailanvarteen, Feran pelinjohtaja Erno Tuomainen sanaili.

 

Ensimmäisellä jaksolla Feran ulkopeli toimi hienosti ja juoksut otettiin varmasti hyvillä lyönneillä.

 

– Olimme käyneet Siilinjärven peliä etukäteen läpi videolta ja lyönnit lähtivät juuri sinne, mihin oli sovittukin, kiitteli Tuomainen.

 

Toiselle jaksolle tuli sitten ulkopeliään selkeästi parantanut Siilinjärvi ja Fera joutui tekemään tosissaan töitä jaksovoiton eteen. Ratkaisu nähtiin vasta neljännen vuoroparin tasoittavalla, kun Eveliina Kesti kotiutti Fanny Lahtisen.

 

– Pisteet olivat harvinaisen tärkeät. Tällaisen voiton jälkeen on niin pelaajien kuin pelinjohdonkin hyvä päästä pienelle lomalle eli irti sekä pesäpallosta että toisistamme. Yhteen kokoonnutaan seuraavan kerran vasta ensi keskiviikkona, itse Siilinjärvelle jäänyt Erno Tuomainen sanaili.

 

Feran juoksut Siilinjärvellä löivät Aino Tanhuan ohella Eveliina Kesti (4) ja Meea Lehtinen (2). Juoksujen tuojina kunnostautuivat puolestaan Miia Puolakka (3), Tanhua (2), Fanny Lahtinen, Linda Viita ja Jannika Lillunen. Vierasjoukkueen palkitut olivat Tanhua ja Kesti.

 

Feran pelit jatkuvat ensi perjantaina eli 23.7. Otanlahden Topteam-Areenalla Roihuttaria vastaan.

 

© Fera 2022

Lääkärikeskus Minerva
Männistö Oy Metallituote
Velec Oy
Posiva
Ermail Oy
Kuntomax
Satasairaala
Jalonen Yhtiöt
Toolsell
Rauman kaupunki
RaumHair
Lähitapiola
Oras
Karhu
Keula
Ravintola Kapteenin Huone
UPM
Suomen Sairaalatukku
Hotelli Vanha Rauma
Rauman Pihapojat
Cafe Sali
Raumaster
Rauman Lukko
Olvi
Gutz
Rauman Juku Oy
FresCo
Kaiku HR
TVO
Noname
Wanhan Rauman Kellari
K3Oy
Pyörä Nurmi
Alfa Laval
Lyttylän Liikenne
KollanPojat
Rauman Tehopakkaus
Mr Jones
RTK-palvelu
OP Länsi-Suomi
Rauman Sammutin
Sata-Seri oy
Rauman Satama