Seuraava kotiottelu

03.07.2020

18:00
Fera
Seinajoen_Maila-Jussit

kotiottelu

17.07.2020

18:00
Fera
Pesakarhut_Pori

kotiottelu

19.07.2020

13:00
Fera
Kempeleen_Kiri

kotiottelu

02.08.2020

17:00
Fera
Hyvinkaan_Tahko

kotiottelu

07.08.2020

18:00
Fera
Pesa_Ysit_Lappeenranta

kotiottelu

16.08.2020

17:00
Fera
Lapuan_Virkia

kotiottelu

19.08.2020

17:30
Fera
Mynamaen_Vesa
Karoliina Koski lyö

Ailahteleva Tampere saapuu korkkaamaan keskiviikkona Feran kolmen pelin härkäviikon

Jaa sisältö:

Sunnuntaina Fera kävi hakemassa Mynämäeltä kauden ensimmäisen kolmen pisteen voiton. 2–0-päättyneen ottelun (1–3, 1–12) juhlintaa varjosti se tosiasia, että emäntäjoukkueen lukkari Mari-Ann Lehtinen antoi Feralle peräti kuusi juoksua vapaataipaleella.

Raumalaisten peli avautui toisella jaksolla ja kunnarin pääsivät kiertämään sekä Fanny Lahtinen että Jannika Lillunenkin. Onnistumiset sisäpelissä antavat hyvää kaikupohjaa kahden kotiottelun viikolle: kovan pelirutistuksen kruunaa lauantain Lappeenranta–Fera-ottelu.

– Erikoinen tilanne ja vähän valitettavakin. Ei tällaista soisi kenellekään, Feran pelinjohtaja Arto Felin kommentoi Mynämäen lukkaritilannetta paikallislehti Länsi-Suomelle sunnuntain pelin jälkeen.

Jaksotauon jälkeen Fera loi nahkansa ja otti pelin omiin käsiinsä. Feran etenijät loistivat sunnuntain pelissä, siitä osoituksena ykköskärki Jasmin Andreasenin palkitseminen vierasjoukkueen parhaana pelaajana. Lillunen pokkasi kakkospalkinnon.

– Tänään tuli molemmille etenijäjokereille onnistumisia ja saimme kentälle suunniteltuja tilanteita. Kun nopsajalat ovat pesillä, niin se auttaa pelin viemistä, Felin totesi Länsi-Suomelle.

Feran kausi alkoi kahdella ottelulla sekä Poria että Mynämäkeä vastaan. Näistä matseista raumalaisten haaviin on tarttunut viisi sarjapistettä, mikä oikeuttaa kuudenteen sijaan runkosarjassa.

Paikallisvastustajat ovat siis tulleet Feralle tutuksi, mutta keskiviikkona edessä on uusi haaste: sarjan kärkikastiin jo muutaman kauden ajan kuulunut Manse PP. Helposti ei tamperelaistenkaan kausi ole kuitenkaan alkanut, sillä kahden Tampere–Hyvinkää-ottelun jaksot (ja pisteet) ovat menneet tasan 3–3. Manse PP kaatoi sen sijaan Lappeenrannan kotikentällään viime perjantaina murskaluvuin 2–0 (11–2, 11–1).

Joukkueet starttaavat siis keskiviikon Fera–Tampere-otteluun sarjataulukon perättäisiltä sijoilta. Vedonlyöntikertoimien perusteella vierasjoukkue on matsin ennakkosuosikki, mutta erikoiseksi asetelman tekee se, että juuri Hyvinkää, yksi Feran päävastustajista, on onnistunut jo kertaalleen kaatamaan tamperelaiset tänä keväänä. Taitoa Manse PP:n riveistä kyllä löytyy, mutta löytyykö tasaisuutta?

Rehellisyyden nimissä Ferankin pelissä on näkynyt hermostuneisuutta ja epätasaisuutta kauden ensimmäisissä koitoksissa, mutta sunnuntaina Mynämäellä nähtiin, että kunhan perusasiat saadaan kentällä kuntoon niin sisällä kuin ulkonakin, lopputulos on Feran kannalta positiivinen.

Keskiviikon ottelu on paitsi ensimmäinen ei-paikallispeli tällä kaudella, on se myös tärkeä lähtöpiste kolmen matsin otteluviikolle. Voitto Tampereesta kotikentällä tietäisi helpompia asetelmia perjantain matsiin Seinäjokea vastaan, joka on niin ikään yksi Feran päävastustajista.

Panokset ovat siis keskiviikkona isommat, miltä päällepäin vaikuttaisi. Siksi suosittelemme tulemaan paikan päälle Topteam-Areenalle seuraamaan huippujännittävää kamppailua, jota isännöi LähiTapiola.

Fera–Tampere-ottelu 1.7. alkaa kello 18 (portit klo 17). Ottelulipun voit ostaa etukäteen osoitteesta fera.fi/kauppa.

Kuva: Elmeri Elo / ElonKuvaus

© Fera 2020

Kuntomax
Lyttylän Liikenne
Friski
Lääkärikeskus Minerva
Posiva
Rauman Lukko
Topteam
Ravintola Kapteenin Huone
OP Länsi-Suomi
Raumaster
Rauman kaupunki
Pyörä Nurmi
FresCo
RaumHair
Hyvinvoinnin Walimo
Rauman Tehopakkaus
Mr Jones
Suomen Sairaalatukku
Noname
Gutz
Keula
Alfa Laval
Kotipizza Wanha Rauma
Lähitapiola
TVO
Konttorimix Oy
Rauman Satama
Kivikylän
Timantti Nieminen
Karhu
Euroports
KollanPojat
RTK-palvelu
Rauman Pihapojat
Wanhan Rauman Kellari
Sata-Seri oy
Olvi
Hotelli Vanha Rauma
Satasairaala
Jalonen Yhtiöt
Tallbo Ravintolat