Juniorit

 

Feran pelaajalistoilla on

200 innokasta ja ahkeraa

pesäpallojunioria. 

  

 

 

Liity kannustajaksi - tue Feraa menettämättä omia bonuksiasi. Klikkaa, lataa PDF ja lue lisää.

Pesisnuoret - pesis.fi

Joensuun Mailan kampanja tuotti 7360 euroa! – Syöpää sairastava Milla, 14, haluaa nähdä revontulet (8.12.2017)

Syöpää sairastavalla Milla Silvennoisella, 14, on yksi unelma: Päästä joululomalla Leville katsomaan lasi-iglusta revontulia.

Haetaan hankekoordinaattoria (1.12.2017)

Paltamon Urheilijoiden pesäpallojaosto hakee hankekoordinaattoria "Osu palloon ja juokse!" -seuratukihankkeeseen organisoimaan pesäpallotoimintaa Paltamon ja Kontiomäen alueelle.

Lasten Liike -ohjelma tuo koulut ja urheiluseurat yhteen (28.11.2017)

Olympiakomitean koordinoima ”Lasten Liike iltapäivä” on seuroille erinomainen mahdollisuus toteuttaa liikunnallista iltapäivätoimintaa. Työnjako on selkeä. Tilavarauksista sekä yleisestä organisoinnista vastaavat koulu ja liikunnan aluejärjestö, kerhon sisällöstä ja ohjauksesta paikalliset urheiluseurat.

Pienpesis ihastutti IPV:n ja Pesä Ysien seurapäivässä – katso valloittava kuvagalleria! (27.11.2017)

Imatran Pallo-Veikot ja Pesä Ysit Lappeenrannasta toteuttivat yhteisen seurapäivän Aviasport Areenalla viikko sitten. Päivä alkoi uusien harrastajien tapahtumalla, jossa kierrettiin liikuntarasteja ja pelattiin pienpesistä. Mukana menossa oli superpesispelaajia molemmista seuroista. Vanhemmat saivat tietoiskuja monipuolisesta liikunnasta, pesäpallosta harrastuksena ja ylipäätään seurojen toiminnasta.

15-vuotias superlupaus Venla Karttunen nappasi paikan Kirittärien superpesisryhmästä (16.11.2017)

Kirittäret Jyväskylästä on kiinnittänyt oman kasvattinsa (Jyväskylän Pesis) Venla Karttusen, 15, joukkueeseen kaksivuotisella pelaajasopimuksella.