Daniela Tanhua luopui puheenjohtajuudesta - Feran uudeksi puheenjohtajaksi Sanna-Leena Jokinen

19.12.2017

Uusi hallitus vasemmalta lukien Irene Villanen, Jarkko Nieminen, Miska Tervo, Toni Lehtinen, pj. Sanna-Leena Jokinen, Hannu Toivonen, Miia Akkanen ja vpj. Marko Lomppi
Uusi hallitus vasemmalta lukien Irene Villanen, Jarkko Nieminen, Miska Tervo, Toni Lehtinen, pj. Sanna-Leena Jokinen, Hannu Toivonen, Miia Akkanen ja vpj. Marko Lomppi

Kuusi edellistä kautta seuran puheenjohtajana toiminut Daniela Tanhua luopui puheenjohtajuudesta 12 hallitusvuoden jälkeen. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi nousee Sanna-Leena Jokinen.

- Fera on kehittynyt seurana huikesti Daniela Tanhuan puheenjohtajakauden aikana, sanoo uusi puheenjohtaja Sanna-Leena Jokinen.

- Daniela on tehnyt pitkän sekä uskomattoman työn seuran eteen ja siinä on suuret saappaat joita ei yksi ihminen pysty täyttämään. Lähdemmekin uuden hallituksen kanssa yhdessä täyttämään tätä suurta aukkoa. Onneksemme Daniela on luvannut jakaa omaa tietotaitoaan meille jatkossakin

Aiemmin Sanna-Leena Jokinen on toiminut seurassa muun muassa junnutiimivastaavana sekä ottelutapahtumissa monissa eri tehtävissä, joten seuran toimintatavat ovat Jokiselle jo entuudestaan tuttuja.

- Lähden suurella mielenkiinnolla viemään seuraamme eteenpäin yhdessä kaikkien feralaisten kanssa, Sanna-Leena päättää.

 

Hallitukseen uusia tuulia

 

Sanna-Leena Jokisen lisäksi hallituksen muodostavat varapuheenjohtaja Marko Lomppi, ottelutapahtumavastaava Miia Akkanen, jäsenet Timo Rajala ja Hannu Toivonen sekä uusina mediavastaava Toni Lehtinen, edustuksesta vastaava Jarkko Nieminen, juniorivalmennusvastaava Miska Tervo ja PR&hankintavastaava Irene Villanen.

 

Daniela Tanhuan mielestä nyt oli oikea aika muutokselle.

- Päätin 12 vietetyn hallitusvuoden - joista kuusi puheenjohtajana – jälkeen siirtyä sivuun. Nämä vuodet on antaneet minulle henkilökohtaisesti paljon. Olen tutustunut lukuisin feralaisiin ja nauttinut monesta, monesta hienosta hetkestä pesäpallon parissa, mutta nyt oli aika antaa tilaa uudistukselle. Minussa sykkii edelleen suuri Fera sydän. Toimin jatkossakin aktiivisena seuralaisena, mm. Ykkösen/B1 joukkueejohtajana, ottelutapahtumatiimin ja taloustiimin jäsenenä.

- Kiitos teille näistä vuosista! Pesiskentällä nähdään!, toivottaa Daniela Tanhua.

 

Lisätietoja:

Feran puheenjohtaja

Sanna-Leena Jokinen
044 251 7245
sannaleena.jokinen@outlook.com