Rauman Lukon ja Feran yhteistyö jatkuu - Feralla ensi vuonna 60-vuotisjuhlakausi

22.10.2017 klo 14:00


Rauman Lukko ja Fera ry aloittivat markkinointiyhteistyön vuonna 2011. Tuolloin Feran naisten Superpesis-joukkue siirtyi käyttämään Rauman Lukon nimeä, logoa ja värejä.

Nyt solmitussa uudessa yhteistyösopimuksessa merkittävimpänä muutoksena edelliskausien sopimuksiin on se, että Feran edustusjoukkue ei pelaa enää Rauman Lukon nimellä eikä logolla. Lukon kausikorttilaisten vaihtokausikorttietu Feran edustuksen kotiotteluihin säilyy kuitenkin ennallaan.

 

Yhtenä merkittävänä syynä muutokseen on se, että vuonna 1958 perustettu Fera täyttää ensi vuonna 60 vuotta, eli kyseessä on seuran juhlakausi.

 

- Olemme tyytyväisiä uuteen yhteistyösopimukseen, jossa kausikorttilaistemme etu naisten Superpesis-joukkueen peleihin säilyy ennallaan. Fera on hieno ja perinteikäs seura, jonka hienoa pitkää historiaa tulee kunnioittaa. Uuden sopimuksen tarkoitus on jatkaa seurojen välisen yhteistyön kehitystä, Rauman Lukko Oy:n toimitusjohtaja Timo Rajala kertoo.

 

- On tärkeää, että tämänkaltainen eri lajien seurojen välinen yhteistyö jatkuu. Olennaisimmat osat tästä sopimuksesta liittyvät siihen, että me tulemme juhlistamaan 60-vuotista seuraamme Ferana, seuran omalla logolla. Samalla saamme kuitenkin jatkettua hyvää markkinointyhteistyötä, jossa molempien seurojen eri tahot kuten esimerkiksi kausikorttilaiset hyötyvät, Fera ry:n hallituksen puheenjohtaja Daniela Tanhua sanoo.

 

Rauman Lukon ja Fera ry:n uusi yhteistyösopimus kattaa vuoden 2018.

 

Lue myös:
Feran logoon päivityksiä

 

Materiaalisalkkuun