Miia Tervonen, Venla Tanhua ja Jasmin Andreasen vahvistavat ensikauden Superpesisjoukkuetta

4.10.2017

Miia Tervonen - 1 vuotta
Miia Tervonen - 1 vuotta
Venla Tanhua - 2 vuotta
Venla Tanhua - 2 vuotta
Jasmin Andreasen - 1+2 vuotta
Jasmin Andreasen - 1+2 vuotta

Feran omat kasvatit Miia Tervonen, Venla Tanhua ja Jasmin Andreasen pelaavat ensikaudella Naisten Superpesistä Raumalla.

Koko uransa eli vuodesta 2006 Feraa edustanut Tervonen on pelannut superpesiksessä 213 runkosarjan ottelua tehoilla 18+33 lyötyä, 255 tuotua ja 913 kärkilyöntiä.

Vuonna 2016 Miia pelasi myös Itä-Länsi pelissä Kouvolassa ja tämän lisäksi on valittu kolme kertaa Liitto-Lehdistö otteluun.

Menneen kauden ykköspesisjoukkueen lukkarina pelannut Venla Tanhua pelasi viimekaudella ykköspesiksessä 19 ottelua tehoilla 0+7 lyötyä, 20 tuotua ja 61 kärkilyöntiä.

Jasmin Andreasen pelasi menneellä kaudella lukkarina Suomen mestaruus hopeaa voittaneessa Feran B-tyttöjen joukkueessa ja tämän lisäksi Jasmin pelasi koko kauden naisten ykköspesistä Feran paidassa.

Ykköspesiksessä 15-vuotias Jasmin pelasi 16 ottelua tehoilla 1+10 lyötyä ja 11 tuotua ja 65 kärkilyöntiä.

- Olen todella tyytyväinen nyt julkaistuihin sopimuksiin, erityisen mielissäni olen Tervosen paluusta. Miia tuo mukanaan vamuutta ja nopeutta, kommentoi ykköspelinjohtaja Tuomo Pekkala.

Superpesisjoukkueen sopimusneuvottelut etenevät aikataulun mukaisesti ja uusista sopimuksista kerrotaan lokakuun aikana.

Lue juttu LS24

Fera ry