Fera pesi kasvonsa toisella jaksolla

9.8.2017

Susanna Uusitalo
Susanna Uusitalo

Fera kohtasi naisten ykköspesiksen viimeisessä kotiottelussaan Kankaanpään ja kaatoi pohjoissatakuntalaiset jaksoin 2-0 (3-0, 11-3).

Ensimmäinen jakso oli jopa tylsä ja huonotasoinen, sillä Fera iski kaksi juoksua jo ensimmäisen tasoittavalleen ja kolmannella sitten vielä Minna-Mari Löytökorpi pääsi kotiin vapaataipaleen turvin.

 

Nuo ensimmäisen vuoronparin juoksut löi Tinja Töyrylä ja Tiina Andreasen ja kotiin kipaisivat puolestaan Jessika Sihvonen ja Heini Viitanen.

 

- Eka jakso oli meiltä ok, mutta toinen me sitten sössittiin, sanaili Kankaanpään ykköspalkittu Vilma Heinola.

 

- Meiltä tuo eka jakso oli ihan luokattoman huono, no onneksi sitten saatiin vastustajalta tarvittavat juoksut, kommentoi Feran ykköspalkittu Susanna Uusitalo.

 

- Me teimme tuohon ekaan jaksoon kyllä kaikki mahdolliset virheet, totesi Feran pelinjohtaja Juho Luoma.

 

Feran vire löytyi

 

Toinen jakso ratkesi käytännössä toisen aloittavalla, kun raumalaiset takoivat siihen peräti kuusi juoksua. Mailan varressa onnistuivat Tiina ja Jasmin Andreasen kahdesti ja Teea-Kaisa Vikiö kerran sekä J. Andreasen pääsi kertaalleen kotipesän turvaan vapaataipaleen turvin. Tasoittavallaan Kankaanpää onnistui kahdesti, kun Heinola ja Noora Viitasalo kotiuttivat Tea Santahuhdan ja Sanni Männistön.

 

Kolmannen aloittavalla ensin Vikiö kotiutti sekä Sihvosen että T. Andreasen ja hetken kuluttua tuosta vielä Uusitalo uudelleen T. Andreasenin. Kankaanpää sai tasoittavallaan vielä hieman lohtua, kun Heinola kotiutti Sara Löytökorven.

 

Lopulliset numerot taululle naulasi mailan varressa onnistuneet Sihvonen ja Vikiö. Heidän lyönneillään kotiin kipaisivat Jemina Akkanen ja Senna Sinisalo.

 

- Tämä oli sitä samaa kuin on ollut koko kausi, totesi Kankanpään pelinjohtaja Lauri Uurasjärvi.

 

- Tauolla puhuimme, että emme voi olla näin huonoja ja sitten me jätimmekin ne tyhmät palot pois, Erityisesti lämmittää se, että pystyimme kääntämään tämän hyväksi peliksi. Toinen asia mikä lämmittää, on tuo laaja rosteri, sanaili Luoma.

 

Palkitut:

 

Fera:

 

I: Susanna Uusitalo
II: Teea-Kaisa Vikiö

 

Kankaanpää:

 

I: Vilma Heinola
II: Hanna Utunen

 

- Feran tiedotus