Sarjakärki Hyvinkää koulutti Feraa

18.6.2017

Fera sai melkoisen oppitunnin sunnuntaina Hyvinkäältä, sillä Topteam-Areenalla pelattu Ykköspesiksen ottelu päättyi jaksoin 0-2 (1-17, 2-6).

LEHDISTÖTILAISUUS!

Hyvinkää ratkaisi ensimmäisen jakson käytännössä jo ensimmäisen aloittavalla iskemällä siihen peräti kahdeksan juoksua.

 

- Saimme loistavan startin noilla kahdeksalla juoksulla ja siitä se lähti sitten rullaamaan. Ennen peliä puhuimme, että tämä peli saattaisi olla sellainen juoksu sinne ja tänne eli siihen nähden yllättävän paljon tuli juoksuja, totesi Hyvinkään pelinjohtaja Iiro Haimi.

 

- Eipä tästä ole mitään positiivisia ajatuksia. Meidän lähhtömme peliin oli jo haastava, kun neljä runkopelaajaa puuttui. Pelin alussa jo näkyi se, että toinen oli valmis pelaamaan ja me olimme vähän unholassa. Sekin oli aistittavissa, kun sarjakärki oli tulossa, niin se vähän jännitti. Pikkasen tuo alkukin meni katsellessa, kun tuli kahdeksan juoksua ja kaksi ensimmäistä niistä taisi tulla kopin nostolla, manasi Feran pelinjohtaja Juho Luoma.

 

Hyvinkään yksi hamoista oli lyöjätilaston kärkinimi Pauliina Harinen, jonka saldo illan pelissä oli seitsemän lyötyä ja kolme tuotua.

 

- Meillä oli koko ajan hyvä fiilis ja samoin olimme niskan päällä alusta loppuun. Ihan tyytyväinen olen myös omaan peliini, sillä sain osumat keskelle mailaa, sanaili Harinen.

 

- Mitä tosta nyt kauheasti sanoisi, taululta näkee numerot. Pelasimme alun tosi surkeasti, mutta toisaalta myös kaveri oli todella hyvä, kommentoi Feran ykköspalkittu Venla Tanhua.

 

Hyvinkää iski myös heti toisen alkuun

 

Hyvinkää nappasi otteen myös heti toisen jakson alkuun, kun tällä kertaa joukkue löi neljä juoksua raumalaiskentästä.

 

- Toisella saimme heti pidettyä kaverin nollassa ja teimme itse neljä, niinpä olimme taas niskan päällä. Kyllä mun täytyy sanoa kiitos joukkueelle, sillä me pelattiin tänän hyvin, lyötiin hyvin. Toisaalta noin paljon juoksuja, kun tulee, niin joukkoon mahfuun myös virheitä. mutta laadukas peli, yksi kesän parhaista sisäpeleistä, sanaili Haimi.

 

- Neljän runkopelaajan puuttumisen lisäksi tänään näkyi myös se, että Nevalan Tommi puuttui, enkä minä pystynyt alussa reagoimaan riittävän hyvin. Kaverilla oli heti tuohon alkuun hirveä kasa loistavia lyöntejä, joten se sitten vielä latisti joukkueen tunnelmaa entisestään. Olihan se tänään melkoinen kärsimysnäytelmä ja monet varmaan odotteli jo pelin loppua. Tästä pitää vain nousta ja ottaa opiksi. Tahko oli tänään mittari sille, että missä itse mennään, kommentoi Luoma.

 

Fera jatkaa pelejään lyhyen juhannustauon jälkeen keskiviikkona 28.6., jolloin joukkue matkaa Kankaanpään vieraaksi. Seuraava kotiottelu raumalaisilla on vasta lauantaina 15.7, kun Topteam-Areenalle saapuu Vaasan Mailattaret.

 

Palkitut

Fera:

 

I: Venla Tanhua
II: Janika Lipsula

 

Hyvinkää:

 

I: Pauliina Harinen
II: Tessa Vahvelainen

 

- Feran tiedotus