Ennakko: Lukko - Lapua 14.6.


12.6.2017 klo 21:00

Sarjakärki Lapuan Virkiä tulee mittaamaan Lukon pelikuntoa keskiviikon VeikkausTV-ottelussa.

Joukkueiden viimeisimmät pelit (voittajat tummennettuna):

Lukko:

9.6. Lukko - Oulu 2-1
31.5. Pori - Lukko 2-1
29.5. Lukko - Kajaani 2-0

Lapua:

10.6. Lapua - Lappajärvi 2-0
7.6. Lappeenranta - Lapua 0-2
6.6. Lapua - Tampere 1-2

Joukkueiden asetelmat:

Viime perjantain voitto Oulusta toi raumalaisille arvokkaan päänahan, kun runkosarja lähestyy puoliväliä. Vaikka suuria pudotuspelispekulaatioita ei vielä tässä vaiheessa kesäkuuta ole järkeä tehdä, voi edellisestä ottelusta saaduilla kolmella pisteellä olla suurikin merkitys kotiedun turvaamiseksi puolivälierissä. 

Lukko joutuu todella kovan paikan eteen Lapuan tähtisikermän kanssa. Virkiä ei ole jäänyt pisteittä vielä yhdessäkään ottelussaan ja vain kerran se on jäänyt häviäväksi osapuoleksi supervuoroparin jälkeen. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran viime kauden välierissä, jolloin lapualaiset marssivat finaaliin suoraan otteluvoitoin 3-0. 

Vaikka Lapua lähteekin otteluun ennakkosuosikkina, ei keskiviikon iltapuhde tule olemaan vierasjoukkueellekaan helppo. Raumalaisten rautaiset ulkopeliotteet eivät taatusti ole jääneet noteeraamatta Etelä-Pohjanmaallakaan ja suurin taistelu tullaankin näkemään Lapuan ykköskärjen ja Lukon ulkokentän välillä.

Seuraa heitä:

Ykköset hihassaan Oulua vastaan pelannut Lukon Kati Tanhua suoriutui roolistaan niin sisällä kuin ulkonakin kiitettävästi tuoden kaksi juoksua joukkueelleen. Nähtäväksi jää, ottaako Tanhua kolmospolttajan tontin haltuunsa myös sarjakärkeä vastaan. 

Lapuan Paula Saloranta on yksi tämän hetken parhaista naispesäpalloilijoista ja hän on takuuvarma suorittaja kaudesta toiseen. Ehdoton runkopelaaja, jota kannattaa pitää silmällä —niin Lukon pelaajien kuin kannattajienkin. 

Muuta:

Otteluisäntänä toimii JLX Industry Oy, joka on kuumien paikkojen erityisasiantuntija. Lämpöä ottelusta ei takuulla tule puuttumaan, siitä pitää huoli viimeistään Lukon äänekäs ja vastustajalle vaikea kotiyleisö!