Fera etsii uusia tekijöitä!

29.1.2018


Haluatko mukaan Suomen seuratuimman naispalloilusarjan pariin? Etsimme nyt uusia tekijöitä tiimiimme. Fera hakee joukkoonsa tiedottajia, kuvaajia ja juniorivalmentajia sekä vahvistusta ottelutapahtumien läpiviemiseen.

Fera on vuonna 1958 perustettu, nykyään nais- ja tyttöpesäpallon erikoisseura. Fera viettää vuonna 2018 seuran 60-vuotista taivalta.

Naisten Superpesistä pelaava edustusjoukkueemme esiintyy juhlavuotena jälleen Feran logolla ja väreissä. Lisäksi seuralla on joukkue kaikkien juniori-ikäluokkien lisäksi kaikilla naisten tasoilla.

Mitä me etsimme?

Etsimme talkoolaisia ottelutapahtumiin, tiedottajia ja kuvaajia raportoimaan otteluistamme sekä juniorivalmentajia tärkeään kasvatustyöhön. Osallistut mahdollisuuksiesi mukaan. Sorvataan yhdessä juuri sinulle sopiva rooli. 

Tiedottaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti uutisointi ja tiedonvälitys. Teet otteluennakoita ja -raportteja sekä mahdollisesti muita juttuja. Edellytämme sinulta suomen kielen osaamista ja  yhdessä sovittujen juttujen hoitamista. Saat myös vapauden toteuttaa itseäsi.

Valokuvaaja

Sinun tehtävänäsi on ensisijaisesti osallistua kuvakoosteiden tekemiseen. Sinulla on urheilukuvaamiseen sopiva kamerakalusto. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä kuvaajana, oli tavoitteesi sitten harrastuksessa tai jossakin koerkeammalla.

Juniorivalmentaja

Sinun tetävänäsi on ensisijaisesti osallistua valmentajan roolissa ikäkausijoukkueen harjoitus- ja ottelutapahtumiin. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä valmentajana ja lupaamme kouluttaa tarpeen mukaan. 

Mitä me tarjoamme?

Innostavan ja omaa osaamistasi kehittävän ympäristön ja yhteen hiileen puhaltavan talkootiimin. Fera ei maksa tekijöille palkkaa, sillä seura pyörii vahvalla vapaaehtoispohjalla. Tehtävää suorittaessa saat ilmaisen sisäänpääsyn otteluihin. 

Lisätietoja

Sanna-Leena Jokinen
044 251 7245
sannaleena.jokinen@outlook.com